erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 χρατς (το άνοιξα) ilias, αφού είπα θα μιλήσω την Δευτέρα, γιατί με τσιγκλάς? Εσείς νομίζω θα βλέπεται ακόμα μακρύτερα την κορυφή. χρατς (το έραψα )
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 erling κερδίστε εσείς τον εχθρό μας και βλέπουμε εμείς μετά! Κάτι θα γίνει...........
mantzaras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Αυτό με τις φάτσες είναι γιατί στο net βάζουν μόνο αστείες φάτσες, άρα πράσινες και κίτρινες. (είδες χαρακτηρισμό που χρησιμοποιώ, θα μπορούσα και χειρότερο, άρα είμαι καλό παιδί).
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 για κακή σας τύχη φίλοι γαύροι ο σωφέρ την κάνει με ελαφριά....... 30 χρόνια ομηρίας - χούντας τελειώνουν. Γκότζοι - Χελάκησες - Παλοσκατίνι και λοιποί μισθοφόροι θα πάνε σπίτι τους μην πω πουθενά αλλού. και ο κόσμος της 13 γύρισε στο πλευρό της ομάδας. Εκεί που είναι 42 χρο΄νια. Όποιος πήγε γήπεδο καταλαβαίνει τι λέω. Θα το δείτε καλύτερα στο Μιλάνο καθώς εκεί δεν έχει ΕΡΤ να κλείνει μικρόφωνα και να δείχνει επιλεκτικά πλάνα ενός πυροσβεστικού οχήματος..... Και εκεί βέβαια δεν έχει Ζωγράφους, Δαλούκες και Βαρούχες. Και ξανακούστε τις δηλώσεις Βγενό να καταλάβετε τι λέει πραγματικά ο άνθρωπος. "του χρόνου".........
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Ηρθε η Δευτέρα λοιπόν. Ο Παναθηναικός όντως βλέπει μακρύτερα την κορυφή αλλά και εμείς δεν καταφέραμε να μείνουμε στην ίδια απόσταση τουλάχιστον. Δεν πειράζει, ο δρόμος είναι μακρύς.
giannist Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Τί ομάδα είμαι ? Είμαι Εθνική Ping-pong. Θα σας καραφλιάσω αλλα δεν είμαι καμία ομάδα και σε γήπεδο έχω πάει μία φορα στη ζωή μου με τον πατέρα μου σε τοπικό αγώνα όταν είμουν 10 χρονών . Και αυτό που θυμάμαι απο τότε, είναι ότι καθώς κρατιόμουν απο τα συρματοπλέγματα και είχα κοντα το κεφάλι, κάποιος σουταρε και μου ήρθε η μπαλα στο δόξα πατρι.. σωριάστηκα κάτω και μάλιστα είχε σταματήσει και ο αγώνας για λιγο. Αλλα παρόλαυτα μπορεί να δώ κανένα τελικό εθνικής.
ALDEBARAN Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Μηπως πρεπει στο προφιλ να φαινεται και η ομαδα εκτος απο το ζωδιο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ)!!!!
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Και αυτό που θυμάμαι απο τότε, είναι ότι καθώς κρατιόμουν απο τα συρματοπλέγματα και είχα κοντα το κεφάλι, κάποιος σουταρε και μου ήρθε η μπαλα στο δόξα πατρι.. σωριάστηκα κάτω και μάλιστα είχε σταματήσει και ο αγώνας για λιγο. αυτό είναι 1η επαφή !!!
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 ....κάποιος σουταρε και μου ήρθε η μπαλα στο δόξα πατρι.. σωριάστηκα κάτω και μάλιστα είχε σταματήσει και ο αγώνας για λιγο. Είδες ακόμα και η μπάλα κατάλαβε ότι δεν είσαι φίλος της και σε κοπάνησε!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα