Monder Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Καλημερα συναδελφοι θα ηθελα να ρωτισω για τα οικιακα χρειαζετε ο εγκαταστατης να ειναι πιστοιποιημενος η απλα μηχανικος για το παρκο το γνωριζω απλα για τις στεγες θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε κατι ευχαριστω
KonstantinosT Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 (edited) Απ΄όσο ξέρω δεν χρειάζεται κάποια πιστοποίηση... Για τα πάρκα τι ισχύει; Από που το βρίκες; Edited Νοέμβριος 24 , 2011 by KonstantinosT
JTB Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Δεν υπάρχει πιστοποίηση απ' όσο ξέρω... Αλλιώς μάλλον θα τη ζητούσα πρώτος!
FIREPRO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δεν υπάρχει ακόμα πιστοποίηση ειδίκευσης προσωπικού εγκατάστασης Φ/Β σε όλη την Ευρώπη. Μπορεί όμως να πιστοποιηθεί η εταιρία σου με ISO 9001 για την παροχή υπηρεσιών. Σε διασφαλίζει όμως περισσότερο η πιστοποίηση της ίδιας της εγκατάστασης που κάνεις.
jsk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Πιστοποίηση ISO.... δεν πιστευω ότι έχει να σου προσδώσει κάτι, πέραν του να πείσεις τις τράπεζες ότι μπορείς να κάνεις το έργο, μπορείς όμως?
sergiON Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 τι πιστοποιήσεις και μ.....κιες!!! τα πτυχία γιατί τα έχουμε????
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα