Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Για κάτω από 50 τ.μ κατοικία και εφόσον είναι ισόγειο και έχει όγκο μικρότερο των 800 κ.μ δεν απαιτείται σύνταξη μελέτης Η/Μ εγκαταστάσεων. Χρειάζεται κάποιο χαρτί, κάτι επίσημο από την Πολεοδομία, που θα φαίνεται ότι δεν απαιτούνται μελέτες Η/Μ και ΚΕΝΑΚ; ή απλώς θα δουν στο Διάγραμμα κάλυψης ότι πρόκειται για κατοικία Ε < 50τμ και αυτό αρκεί;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Βγαίνει από τα στοιχεία του διαγράμματος κάλυψης.
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 (edited) Ενδιαφέρον νήμα! Ως ανακεφαλαίωση για μια περίπτωση προσθήκης κατά ύψος 45 τμ που εξετάζω, θα χρειαστώ : τοπογραφικό - αρχιτεκτονικά - στατικά - παθητική - θερμομόνωση. Ύδρευση - αποχέτευση (ή κάτι ακόμα) απαιτείται? Ευχαριστώ! Edited Νοέμβριος 14 , 2012 by yian
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Υδρευση -αποχέτευση απαιτείται γιατί τώρα είναι διώροφο.Κατι άλλο δε νομίζω .Για αέριο δεν ξέρω τι ισχύει αν είσαι Αθήνα.
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Ευχαριστώ Manolis gon. Η προσθήκη είναι στην επαρχία, οπότε μελέτη αερίου δεν με απασχολεί προς το παρόν..
IOANNA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Καλησπέρα! Εμένα μου ζήτησαν αυτά που ανέφερε ο Μανώλης καθώς επίσης και μελέτη φυσικού αερίου. Άρα όπως έγραψες παραπάνω: τοπογραφικό - αρχιτεκτονικά - στατικά - παθητική - θερμομόνωση-ύδρευση - αποχέτευση-(φυσικό αέριο). Καλή συνέχεια! 1
nik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 (edited) Για προσθήκη κατ΄επέκταση 40τ.μ. σε υπάρχον ισόγειο 40τ.μ. , λειτουργικά εξαρτημένη με το υπάρχον, δηλαδή σύνολο 80 τ.μ. απαιτείται Μ.Ε.Α. για όλο το κτίριο ή για την προσθήκη ή δεν απαιτείται τίποτα ? Edited Ιανουάριος 14 , 2013 by nik
nik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος για το παραπάνω ?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δεν απαιτειται αλλά δες το παρακατω DIEYKRINHSEIS GIA KENAK 14-7-2012.pdf
nik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Το είχα δει και δεν έβγαλα άκρη. Θεωρείται δηλαδή η προσθήκη 40τ.μ. ότι είναι ριζική ανακάινιση σύμφρωνα με την παράγραφο 2 κάνοντας έλεγχο του προυπολογισμού της προσθήκης με του υπάρχοντος κτιρίου ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα