topo85 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Γεια σας συνάδελφοι. Ήθελα να μου πείτε αν κάποιος γνωρίζει αν είναι αλήθεια αυτό που μου είπαν προχθές. Μου είπαν ότι χρειάζεται βεβαιωση νομιμότητας (του Ν. 4014) για να ενοικίαση σπιτιού. Σαν τη βεβαίωση των ενεργιακών επιθεωρητών δηλαδή. Ας μας ενημερώσει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 στο άρθρο 23 παρ 4 αναφέρεται...." σε κάθε δικαιοπραξία εν ζωή...και έχει ως αντικείμενο τη μεταβίβαση ή τη σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο" .Τότε απαιτείται βεβαίωση. Η ενοικίαση από όσο γνωρίζω δεν αποτελεί "συσταση εμπράγματου δικαιώματος"
tpanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προς το παρόν τουλάχιστον.
christopografow Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Καλησπέρα σ όλους ! Να κάνω μια ερώτηση καθώς δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.Για τη βεβαιωση νομιμότητας χρειάζεται και τοπογραφικό εξαρτημένο για να κλείσει ο φάκελος . Σ αυτό απλα δειχνουμε όρια , ή και ρυμοτομικές , Ο,Τ κλπ?
dboris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 χωρίς ΡΓ. ΟΓ (και ότι άλλο απαιτείται για τοπογραφικό), δεν είναι τοπογραφικό διάγραμμα αλλά σχέδιο απεικόνισης υπάρχουσας κατάστασης.
christopografow Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Ευχαριστώ dboris Οπότε δείχνεις οικόπεδο , κτίσμα , όμορα? (Κατα κανόνα)
gatsiou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (edited) για χορηγηση βεβαιωσης αγροκτήματος, στην επικρατουσα χρηση του φυλλου καταγραφης ποια από τις παρακάτω κατηγορίες διαλέγουμε; κυρια και μοναδική κατοικία άλλη κατοικία τουρισμός, βιομηχανία υπηρεσίες ;;;;;;;;;;; Καλησπέρα παιδια! να αναδιατυπώσω για χορηγηση βεβαιωσης για μεταβίβαση αγροκτήματος, στην επικρατουσα χρηση του φυλλου καταγραφης ποια από τις παρακάτω κατηγορίες διαλέγουμε; κυρια και μοναδική κατοικία άλλη κατοικία τουρισμός, βιομηχανία υπηρεσίες ;;;;;;;;;;; Edited Δεκέμβριος 19 , 2011 by Manolis gon
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Καλημέρα! Χρειάζεται βεβαίωση μηχανικού (με τον 4014) για ενοικίαση ακινήτου; Έχω τρελαθεί από το πρωί...
soundholics Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 (edited) Οχι βέβαια βεβαίωση. Θα χρειαστείς πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης αν είναι 50 τ.μ. Edited Απρίλιος 23 , 2012 by soundholics
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα