NatasaPM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 37 λεπτά πριν, georgegaleos said: 1) Αρχικά, αν δεν την έχεις δει, δες την νέα εγκύκλιο γενικότερα για τις ΕΕΜΚ εδώ. 2) Το ΣΑΥ / ΦΑΥ έχει πραγματικά νόημα αν έχεις αναλάβει επίβλεψη. (απλά το αναφέρω διότι έθεσες το θέμα σου σε νήμα που αφορά ΣΑΥ-ΦΑΥ) 3) Δες τα έντυπα για το ΙΚΑ εδώ. Καλό είναι η συζήτηση να μην συνεχιστή στο παρόν νήμα, αλλά στο παρακάτω. Οπότε αν έχεις κάποιο άλλο θέμα σχετικά με το ΙΚΑ --αν θες-- θέσε το στην παραπομπή. Αυτά πρέπει να τα συμπληρώσω και μετά να τα πάω στο Ι.Κ.Α της περιοχής ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 (edited) Επειδή θεωρώ ότι είμαστε εκτός θέματος (ΙΚΑ-ΕΕΜΚ) αναφορικά στο παρόν νήμα (που αφορά ΣΑΥ-ΦΑΥ), έχω απαντήσει στην παραπομπή που πρότεινα να συνεχιστεί το ερώτημά. Edited Οκτώβριος 17 , 2018 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caterina12 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2019 Συνάδελφοι καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο προσχέδιο ασφάλειας και υγείας έργου που απαιτείται για την έκδοση οικοδομικής άδειας. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2019 Επίσης στο ΦΑΥ πρέπει να συμπληρώσουμε και τις παραδοχές μελέτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2019 1) Εγκύκλιος 130159/7.5.97 Υπουργείου Εργασίας, σελίδα 26. [...] ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Ενδεικτικός και μη εξαντλητικός κατάλογος) ... Β. ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 1. Τεχνική περιγραφή του έργου 2.Παραδοχές μελέτης 3. Σχέδια του έργου (με την μορφή παραρτήματος ... [...] 2) Τώρα αν θες να "πατήσεις" πάνω στο γράμμα του ΠΔ.305/1996 όπου στο άρθρο 3, παράγραφος 7, εδάφιο α', (δεν) αναφέρει: [...] Άρθρο 3 Υποχρέωση απασχόλησης συντονιστών ... 7. Ο φάκελος ασφάλειας και υγείας περιλαμβάνει: α. Το μητρώο του έργου, δηλαδή τα σχέδια και την τεχνική περιγραφή του έργου. β. Οδηγίες και χρήσιμα στοιχεία σε θέματα ασφάλειας και υγείας, τα οποία θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά ... [...]" Προσωπικά συμφωνώ με το πνεύμα της εγκυκλίου (ως διευκρινιστικής). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2019 Οκ, τα σχεδια θα εκτυπωθούν πρόσθετα σε Α4 και θα μπουν στο τέλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikath Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2019 ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ....ΤΟ EMAIL MOY [email protected] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikath Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 On 9/10/2005 at 4:01 ΜΜ, Adavis said: Μήπως έχει κανείς να μου δώσει ένα υπόδειγμα ΣΑΥ για κατεδάφιση. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ Ε-MAIL MOY [email protected] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 Υπάρχει στα downloads καθώς και Αιτιολογική Τεχνική Έκθεση και Χρονοδιάγραμμα. Σίγουρα έχω ανεβάσει πρόσφατα τεχνική & χρονοδιάγραμμα, αλλά και ο ΚΑΝΑ (...Βασίλη τις καλημέρες μου...) αιτιολογική και ΣΑΥ-ΦΑΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george t Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2020 (edited) καλησπέρα, μήπως έχει κάποιος συνάδελφος ΣΑΥ - ΦΑΥ για άδεια κατεδάφισης ευχαριστώ Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina Edited Μάιος 28 , 2020 by danaikaterina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα