Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξεκίνημα με μελέτες πυροπροστασίας


okio26

Recommended Posts

Αν μιλάμε για παθητική πυροπροστασία και απαιτήσεις ενεργετικής, πρέπει να διαβάσεις τον κανονισμό πυροπροστασίας (ΠΔ 71/88). Τα πρώτα 4 άρθρα είναι γενικά και ακολουθούν ειδικά άρθρα για κάθε χρήση.

 

Αν καταλάβεις το πνεύμα του κανονισμού δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Στο φόρουμ έχουν συζητηθεί αρκετά σημεία αυτού. Αν ψάξεις θα λύσεις αρκετές απορίες που θα προκύψουν.

 

Αν έχεις συγκεκριμένες απορίες που δεν έχουν απαντηθεί, εδώ είμαστε.

Link to comment
Share on other sites

βοηθαω σε ενα μαγαζι με πυροσβεστηρες που το εχει ενας φιλος και θα παω να βγαλω το πιστοποιητικο αρμοδιου ατομου και ελεγα να αναλαβω ολο το πακετο της πυρασφαλειας σαν μηχανολογος που ειμαι.ευκαιρια να χρησιμοποιησω το χαρτι!τι μου προτεινετε να κανω?να αγορασω λογισμικο, να παω σε ενα συναδελφο να με δειξει που κανει?πως να την κανω?

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνα με το διάβασμα αυτών που σου είπε ο Μίλτος και μετά θα είναι πιο εύκολα, θα δεις.

Link to comment
Share on other sites

να σε πω μανωλη τι θελω να κανω.θα ανοιξω γραφειο σπιτι μου με μηδενικο τεβε(με μπολκακι) λογω τησ πρωινης δουλειας που ειναι ασχετη με το αντικειμενο που σπουδασα και θελω σιγα σιγα να κανω καμια μελετη για να εξικοιωνομαι.πρεπει να παρω και τεχνικο λογισμικο?

 

τι βηματα να κανω ωστε να μπορω να συντασσω μελετες?

Edited by miltos
Συγχώνεψη διαδοχικών δημοσιεύσεων
Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ ότι στην πυροπροστασία το λογισμικό θα σου δημιουργήσει προβλήματα παρά θα σου λύσει. Παρόλο που έχω ένα, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Οπότε προχώρα παρακάτω.

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Α)ωραια λογισμικο δεν θα παρω,να αγορασω τα βιβλια που προτεινεται σε αλλο θεμα?

.Β)σκεφτομαι λογω νησιου(Κεφαλλονια)εδω κανενας δεν προκειται να με δειξει για της μελετες αυτες που μπορουμε να υπογραψουμε φυσικα,λογω ανταγωνισμου λεω να παω βολο η σαλονικη λογω σπιτιου και να παω σε εναν συναδελφο για ενα η δυο μηνες οσο χρειαστει για να μπορω μετα να ερθω στο νησι για να μπορεσω να κανω κατι.πως το βρισκεται αυτο ?καλη ιδεα? οποιος θελει λεει ιδεες ελευθερα!!! ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! και σορρυ που σας ζαλιζω

Link to comment
Share on other sites

λεω να παω βολο η σαλονικη λογω σπιτιου και να παω σε εναν συναδελφο για ενα η δυο μηνες οσο χρειαστει για να μπορω μετα να ερθω στο νησι για να μπορεσω να κανω κατι

 

Σκέφτεσαι να πας καθαρά σαν υπάλληλος, ή να πας σε γνωστό σου σαν μαθητευόμενος?

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπαίνεις και στο σάιτ της πυροσβεστικής που έχει όλη τη νομοθεσία και ίσως και άλλα που μπορεί να σε βοηθήσουν?Πάντως μια εξωτερική βοήθεια από συνάδελφο να ξέρεις ότι επιταχύνει πολύ την εμπέδωση και σε οδηγεί από την αρχή σε σωστότερες επιλογές θεμάτων διαβάσματος και έρευνας υλικού.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.