marita Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 μα πότε περιμένουν να βγάλουν κάποια ανακοινωση? ξέρει κάποιος κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Γιατί να μη βγει στις 29/12; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 συγνωμη που βρισκεται το περιεργο; ολοι μας ξερουμε οτι χρειαζονται τα χρηματα και ολοι τους ξερουν οτι θα μας δωσουν παραταση! απλο και λογικο ειναι να το κανουν οσο μπορουν πιο κοντα στο τελος, που δε θα μου κανει εντυπωση να το κανουν και με το που μπει ο ιανουαριος, προκειμενου ολοι αυτοι που φοβουνται το ενδεχομενο τελικης ημερομηνιας του δεκεμβριου να δηλωσουν οτι εχουν!! τι ακριβως σας κανει να αναρωτιεστε; εκτος αν κανουμε οτι δε καταλαβαινουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Γιατί να μη βγει στις 29/12; και στις 31/12 θα το έβγαζαν αν δεν ήταν Σάββατο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Γιατί να μη βγει στις 29/12; Ε οκ ρε φιλε.... Ας την βγαλλουν και 2/1 αν ειναι.... Το θεμα οτι τρεχουν υποθεσεις και πρεπει να δινουμε και καποια αναφορα/ενημερωση στους πελατες μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 και το θεμα ειναι ποτε εξοφλεις το εφαπαξ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archthanos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Πότε πρέπει να πληρωθεί η 1η δόση ή το πρόστιμο εφάπαξ για δηλώσεις Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου? Μη μας πουν πως έπρεπε μέχρι 22/12/11 και την πατήσουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Υπάρχει όντως θέμα με τις ημερομηνίες πληρωμής. Δεν αρκεί να ανακοινωθεί απλά παράταση της διαδικασίας αλλά θα πρέπει να ενημερωθούμε για τις ημερομηνίες πληρωμής εφάπαξ ή πρώτης δόσης για να μην έχουμε παρατράγουδα. Έκανα προσωρινή υπαγωγή μιας δήλωσης πριν λίγο και μου έβγαλε ότι πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση αύριο!...22/12. Το παράβολο πληρώθηκε πριν 3 μέρες. Κανονικά η ημερομηνία που βγάζει αφορά τις δηλώσεις που έγιναν μέσα στο Νοέμβριο και όχι όσες μπήκαν μετά την παράταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archthanos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Και εγώ σε φάση προσωρινής υπαγωγής τα έχω και φυσικά λένε όλα έως 22/12/11...φυσικά αυτό δε μπορεί να γίνει...ας ελπίσουμε να λογικευτούν και να δώσουν παράταση πληρωμής και για τις εφάπαξ πληρωμές και τις 1ες δόσεις....πάντως έχω αρχίσει να ανησυχώ αρκετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsivma Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 (edited) Ο νόμος λέει : 3% προσαύξηση για κάθε μήνα καθυστέρησης ... οπότε μέχρι 22-1-12 δεν βλέπω ανακοίνωση για την 1η δόση.. α όσο για την άλλη παράταση λένε αύριο... Edited Δεκέμβριος 21 , 2011 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts