ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Τα πάντα έχουν κατεβασμένα ρολά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkostis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Άρα επίσημα μπορώ να μάθω μόνο από το ΥΠΕΚΑ. Να σηκώναν και τα τηλέφωνα τι καλά που θα ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Καλύτερα ξεκίνα προετοιμασίες για το τριήμερο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkostis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Έλα ντε. Ούτως ή άλλως καρνάβαλοι είναι όλοι τους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Έλα ντε. Ούτως ή άλλως καρνάβαλοι είναι όλοι τους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraulitsa_f Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Όχι, ένα μήνα από τότε που θα πληρώσεις το παράβολο είναι η πληρωμή της α' δόσης ή του εφάπαξ. Συνάδελφε? Επειδή έχω κάτι πελάτες που ακούνε δεξιά και αριστερά από γνωστούς ότι πληρώσανε το παράβολο το Νοέμβριο και μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει καμία άλλη κίνηση, και έρχονται και με πρήζουν που τους λέω ότι πρέπει να κάνουμε την επόμενη κίνηση μέσα σε ένα μήνα, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που το λέει αυτό ακριβώς? Γιατί θυμάμαι ότι κάπου το είχα βρει και γω άλλα δε θυμάμαι που... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (edited) Σε σημερινή προσωρινή υπαγωγή, που το παράβολο είχε πληρωθεί 20/2/12 έβγαλε πληρωμή εφάπαξ σε ένα μήνα δηλ 13/4/12.Αρα δεν ισχύει ο μήνας από την πληρωμή του παραβόλου , τουλάχιστον για τις ημερομηνίες που βγάζει το σύστημα. Edited Μάρτιος 14 , 2012 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Άρα (για το σύστημα) ισχύει ο ένας μήνα από τη στιγμή που εμείς επιλέξουμε εφάπαξ ή δόσεις? Τι μλκ είναι πάλι τούτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraulitsa_f Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (edited) Αυτό με τον ένα μήνα το γράφει κάπου σε κάποια τροπολογία ρε συνάδελφοι ή είναι απλά θέμα συστήματος? Θέλω να τους το δείξω κάπου γραμμένο γιατί ακούνε όλους τους γνωστούς τους εκτός από μένα! Edited Μάρτιος 14 , 2012 by fraulitsa_f Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos~ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Εγώ έχω διαπιστώσει (με βάσει προσωπικές δηλώσεις όπως τις εμφανίζει το σύστημα) ότι ισχύει ένας μήνας από την ημερομηνία που έγινε εισαγωγή σε προσωρινή υπαγωγή και έχει επιλεγεί ο τρόπος πληρωμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts