kontegr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 (edited) Επιτέλους, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα... {Η' μέρος ερωτοαπαντήσεων} 8o meros erotoapantiseon.pdf Edited Νοέμβριος 23 , 2011 by kontegr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASLAM7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Ναι, μεχρι το 2041 θα εχουν λυθει όλες οι απορίες... Θα φτάσουμε στη λήξη της 30ετιας και ακόμη ερωταπαντησεις θα περιμένουμε αγαπητε konte7.gr...Γιαυτο δες σημερα το διπλο του θρυλου και ασε τις ερωταπαντησεις 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Τουλαχιστον απο λιγο που το διαβασα πηραν πισω τη μ...κια περι ''αυτοτελους ανεξαρτητης ιδιοκτησιας'' δηλαδη το πορτα πορτα παραβολο και αμοιβη μηχανικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITIKA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Πού το βρήκες αυτό και γιατί δεν έχει αναρτηθεί ? ή εγώ δεν πάτησα αρκετές φορές το refresh ???!??!?!?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pini_Ormila Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Πολύ ωραία είναι και η 4 ερώτηση: "...και μειωτικό συντελεστή 0,5 επειδή σε κτίριο κατοικίας έχει αυθαίρετα εγκατασταθεί κύρια χρήση..."!!!!! Τα νεύρα μου!!!!!!!!! :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
loonie7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 συνάδελφε η 4 ερώτηση κολλάει γάντι στο β μέρος ερ. 27 (0,5 για υπόγειο, ανεξάρτητα απο τη χρήση που έχει ) το ερώτημα είναι άλλο .σε περίπτωση που το υπόγειο ξεμπαζώθηκε πάει πάλι με 0,5 χωρίς αλλαγή χρήσης κ αναλυτικό το ξεμπάζωμα?γτ βάση αδείας έχουμε υπόγειο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppetros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Εχουμε γίνει "τόλμη και γοητεία".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Πολύ ωραία είναι και η 4 ερώτηση: "...και μειωτικό συντελεστή 0,5 επειδή σε κτίριο κατοικίας έχει αυθαίρετα εγκατασταθεί κύρια χρήση..."!!!!! Τα νεύρα μου!!!!!!!!! :mad: Η ερώτηση μου είναι: άντε βάζει το 0,5 για το υπόγειο....πότε θα έπρεπε να βάλω και τον συντ αλλαγής χρήσης σύμφωνα με το υπεκα?????ΜΟΝΟ αν γινόταν πχ κατάστημα και όχι κατοικία???? ΣΩΣΤΑ το καταλαβα συνάδελφοι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Η ερώτηση μου είναι: άντε βάζει το 0,5 για το υπόγειο....πότε θα έπρεπε να βάλω και τον συντ αλλαγής χρήσης σύμφωνα με το υπεκα?????ΜΟΝΟ αν γινόταν πχ κατάστημα και όχι κατοικία???? ΣΩΣΤΑ το καταλαβα συνάδελφοι??? Έτσι το κατάλαβα και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Πάντως την 1η και την 2η ερώτηση πρέπει να την χρωστάτε σε μένα (είχα υποβάλλει γραπτό ερώτημα) και να πω την αλήθεια σώζει 2 ανθρωπάκους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα