CostasV Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Ναι! Από τι εφαρμογή είναι αυτές οι μετρήσεις;
aithilenio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Costas V έδεσες τώρα.... Τον παρακαλάμε τόσο καιρό να μας πει τις πηγές του αλλά αρέσκεται στον αιφνιδιασμό και στις εντυπώσεις....
COSTAS T Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2011 Costas V δεν μπορείς να φανταστείς την ηδονή που μπορεί να αισθανθεί κάποιος όταν επί τέσσερα χρόνια στις ταβέρνες την ίδια ερώτηση κάνει και ο Μίλτος. Είναι αυτές οι πολύ μικρές στιγμές που σε κάνουν να αισθάνεσαι "σπουδαίος" και ανυψώνουν την διάθεση για πολλά - πολλά κατρούτσα. Το διάγραμμα προέρχεται από τα αποτελέσματα ερευνών ενός ινστιτούτου ενέργειας και ... μαζικών μεταφορών που λειτουργεί ως βραχίονας του πανεπιστημίου Άαχεν και το έχει ένας Γερμανός μηχανολόγος στην ιστοσελίδα του.
miltos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2011 (edited) Είναι αυτές οι πολύ μικρές στιγμές που σε κάνουν να αισθάνεσαι "σπουδαίος" και ανυψώνουν την διάθεση για πολλά - πολλά κατρούτσα. Ευτυχώς είναι πολύ μικρές, γιατί για εμένα είναι στιγμές αγανάκτησης και απελπισίας Όσο αφορά το διάγραμμα, μου φαίνεται περίεργο. Γιατί απαιτείται χρόνος ~30sec για να φτάσει το CO2 στο 12%? Είναι πραγματικές τιμές ή τιμές που δίνει ένας αναλυτής με υστέρηση? Σχετικά με τις απώλλειες ατελούς καύσης, η αιχμή των 300ppm μειώνει τον βαθμό απόδοσης μόλις κατά 0.1% Εκτιμώ πως μία από τα ίδια έχουμε και για του HC στα καυσαέρια. Edited Νοέμβριος 26 , 2011 by miltos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα