Μετάβαση στο περιεχόμενο

πενταοροφο χωρις συσταση..ποσα φυλλα καταγραφης???


Recommended Posts

καλησπερα συναδελφοι.το θεμα μου ισως εχει συζητηθει καπου αλλα δε το προσεξα οσο εξαψα..

οι τελευταιες ερωτοαπαντησεις μας ειπαν οτι οταν δεν υπαρχει συταση γινεται ενας φακελος μια αιτηση.

ωραια ως εδω τωρα οταν κανω τα φυλλα καταγραφης (σε ενα πενταοροφο που εχω με ενα ιδιοκτητη) κανω πεντε,ενα για καθε οροφο βαζοντας χωριστα υπερβασεις δομησης,καλυψης,υψους,μπαλκονια κλ ή κανω ενα φυλλο καταγραφης που τα βαζω ολα συνολικα?

αρχικα καταλαβα σε ενα φυλλο αλλα εχω προβλημα με το υψος καθως καθε οροφος υπερβαινει την Ο.Α. και δε ξερω πως να το θεσω στο φυλλο

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

με συμφερει αυτο αλλα στο τελικο ποσο αλλιως θα βγει αν βαλλω υπερβαση υψους,δομησης καλυψης σε ενα φυλλο και αλλιως αν βαλλω ενα φυλλο για δομηση ενα για καλυψη και ενα για υψος(με συμφερει βεβαια)

Link to comment
Share on other sites

Τα τετραγωνικά των ορόφων που είναι στην άδεια αλλά έχουν υπέρβαση ύψους θα τα αθροίσεις και θα τα πας με τους μειωτικούς 0,2 ή 0,4 ανάλογα το ποσοστό (λογικά θα πάνε με το 0,2). Αν υπάρχει και υπέρβαση δόμησης στους ορόφους, θα αθροίσεις ξεχωριστά αυτά τα τετραγωνικά και θα τα πας με ξεχωριστό/α φύλλο/α καταγραφής και με τους αντίστοιχους συντελεστές (κάλυψη, ύψος, Δ κλπ).

Link to comment
Share on other sites

αρα προτεινεις αν καταλαβα καλα να κανω φυλλα αναλογα με τα διαφορετικα υψη που εχω και ενα φυλλο που θα δε θα εχει υπερβαση υψους αλλα υπερβασεις δομησης,καλυψης κλ.συνεπως την υπερβαση σε καλυψη την λαμβανω σε ενα φυλλο...σωστα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.