iakhos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Κανονικά δίνεις βεβαίωση, την δεύτερη επιλογή στο σύστημα του ΤΕΕ. Nice!
iakhos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Αυτό αφορά το "ξεμπάζωμα" Σωστός, κι εγώ έτσι σκέφτηκα, αλλά u never know...
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Θα ήθελα τις εκτιμήσεις σας για το εξής... Εξετάζω μια περίπτωση αυθαιρέτου 100 τ.μ. σε ΖΟΕ (όπου απαγορεύεται η κατοικία) που κατασκευάστηκε σε δύο φάσεις. Από τα 100 τμ σύνολο αυθαιρέτου έχουμε 36 τμ πριν τη θέσπιση της ΖΟΕ (άρα τακτοποιήσιμα) και τα υπόλοιπα 64 (προσθήκη κατ' επέκταση) μετά τη θέσπιση της ΖΟΕ (άρα δεν υπάγονται σε ρύθμιση). Υπάρχει περίπτωση να δωθεί βεβαίωση (και να γίνουν συμβόλαια) μόνο για τα 36 τμ που δικαιούνται υπαγωγής δίχως να κατεδαφιστούν τα υπόλοιπα ή τελικά το σύνολο της ιδιοκτησίας είναι καταδικασμένο να μην μεταβιβαστεί? Θα ήθελα και τις δικιές σας απόψεις μήπως υπάρχει κάποια διέξοδος αν και γνωρίζω πως δεν μπορούν να γίνουν και πολλά.. Ευχαριστώ!
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Παίδες σήμερα μου έτυχε το εξής: ήρθε πελάτης και μου είπε ότι θέλει να νοικιάσει υπόγειο περασμένο από ρύθμιση ν.3843 (εγώ του το πέρασα πέρσι) και μου ζήτησε βεβαίωση, προκειμένου να προχωρήσει στα συμβόλαια... Θέλει βεβαίωση του 4014 για ενοικιαστήριο? ή μήπως θέλει βεβαίωση χώρου κυρίας χρήσεως?
iakhos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Εννοείς από πολεοδομία ε? Όχι, ο πελάτης μου είπε κατα γράμμα ότι προκειμένου να συντάξει το μισθοτήριο συμβόλαιο η συμβολαιογράφος, θέλει από το μηχανικό βεβαίωση μέσω ΤΕΕ. Προφανώς για βεβαίωση νομιμότητας μιλάει...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Μηπως η συμβολαιογράφος τα μπέρδεψε και θέλει το ενεργειακό πιστοποιητικό;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Το συμβόλαιο ενοικίασης, είναι σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο; Αν είναι τότε θέλει βεβαίωση Ν4014. Αν δεν είναι, δεν θέλει.
iakhos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Τι να πω ρε παίδες, με βάζετε σε σκέψεις! Θα επικοινωνήσω με συμβολαιογράφο και θα ενημερώσω! Thx!
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Το συμβόλαιο ενοικίασης, είναι σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο; Αν είναι τότε θέλει βεβαίωση Ν4014. Αν δεν είναι, δεν θέλει. Δεν νομίζω το ενοικιαστήριο να ανήκει στο εμπράγματο δίκαιο... Πολύ πιθανό να μπερδεύτηκε κάποιος - κάπου με το ΠΕΑ.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Το συμβόλαιο ενοικίασης, είναι σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο; Αν είναι τότε θέλει βεβαίωση Ν4014. Αν δεν είναι, δεν θέλει. Δεν είναι εμπράγματο δικαίωμα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα