kostas K Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Περιστέρι γιατί Φιλαδέλφεια; Είναι αρκετά πιο πυκνοδομημένο και χαμηλότερο υψόμετρο και γειτνιάζει με κεντρο. Όσες φορές μου έτυχε Ελληνικό το έβαλα. Γαλάτσι αν είναι χαμηλά (Γκράβα, Λαμπρινή) θα το σκεφτόμουν. Το μικροκλίμα λόγω της γειτνίασης με το κέντρο, νομίζω υπερισχύει την γεωγραφικής εγγύτητας. Πάντα προσωπική γνώμη, για κάτι εξάλλου που έχει ελάχιστη σημασία.
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 ναι μάλλον έχεις δίκιο για Περιστέρι. Χαιδάρι συμφωνείς?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Χαιδάρι Ελληνικό.... Εγώ δεν το ψειρίζω πολύ...Τραβάω μία οριζόντια γραμμή στο χάρτι της Αθήνας από κέντρο και ξεκινώ....ότι από κάτω Ελληνικό. Οτι από πάνω Φιλαδέλφεια.. Δεξιά και αριστερά, άμα έχω όρεξη βάζω στο drive me απόσταση από αεροδρόμιο και γήπεδο ΑΕΚ αντίστοιχα και όποιο είναι πιο κοντά...
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Καλημέρα Ζήτησαν σήμερα στην εφορία ΠΕΑ για κατάστημα στο οποίο δεν έχουμε αλλαγή ενοικιαστή αλλά ανανέωση συμφωνητικού και αλλαγή χρήσης καταστήματος, γνωρίζεται εάν ισχύει; Από ότι γνωρίζω στις σχετικές εγκυκλίους του ΥΠΕΚΑ δεν αναφέρεται μία τέτοια περίπτωση.
civilpablo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δικαιολογημένα το ζήτησαν. Υπήρχε μέχρι τώρα ΠΕΑ?
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Μέχρι τώρα δεν υπήρχε ΠΕΑ γιατί δεν είχε αλλάξει ο ενοικιαστής είχαν γίνει κάποιες ανανεώσεις στο συμφωνητικό για μείωση αλλά δεν υπήρχε αλλαγή χρήσης από το ίδιο ενοικιαστή. Το κατάστημα από χρώματα και συναφή ήδη αλλάζει σε κατάστημα το οποίο θα πουλάει χαρτικά - γραφική ύλη κ.λ.π.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Σε ανανεωσεις υφισταμενων συμβολαιων χωρις αλλαγη ονοματος ενοικιαστη ΔΕΝ απαιτειται ΠΕΑ Εσφαλμενα στο ζητησανε
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 μηπως αλλαξε νομικη μορφη αυτος που το νοικιαζε?
civilpablo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 (edited) Έχει δίκιο ο Inzaghi, για ανανέωση δεν απαιτείται. Έφαγα προσποίηση με την αλλαγή χρήσης, προφανώς δεν υπάρχει η έννοια αλλαγής χρήσης στην περίπτωση που αναφέρεις για το κατάστημα. Ερώτηση και απάντηση Νο3 στο site ΥΠΕΚΑ στο "Συχνές ερωτήσεις για το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης" Edited Φεβρουάριος 25 , 2013 by civilpablo
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Συνάδελφοι ευχαριστώ για τις απαντήσεις mixyak790 δεν άλλαξε νομική μορφή Tελικά η εφορία δέχθηκε το προφανές ότι δηλαδή πρόκειται για ανανέωση με το ίδιο ενοικιαστή.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα