gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Οκ ευχαριστω. Ετσι ειναι. Το βρηκα: Εγκυλιος 12.01.2012
dib Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Αν πρόκειτα για ανανέωση μισθωτήριου με τον ίδιο ενοικιαστή (όπως γράφεις), ανεξάρτητα αν είναι > 50 τμ, δεν απαιτείται Το αναφέρει, σε κάποια απο τις εγκυκλίους του ΥΠΕΚΑ, νομίζω του ... /2011, δεν την έχω τώρα πρόχειρη να σου πω Επανέρχομαι για το ίδιο θέμα επειδή μου έτυχε να μου ζητήσουν ΠΕΑ σε ανανεωση μισθωτηρίου και έδωσα αυτή την απάντηση στο συναδελφο @gio Οκ ευχαριστω. Ετσι ειναι. Το βρηκα: Εγκυλιος 12.01.2012 Τελικά ισχύει η εγκύκλιος του '12 ή ανερέθηκε απο νεότερη ? Το ρωτάω διότι πήγε .... στην εφορία για ανανεωση μισθωτηρίου με ιδιο ενοικιαστή και τις είπαν οτι καταργήθηκε (???) απο πέρσι και πρέπει να προσκομίσει ΠΕΑ.... Εχω χάσει επισόδεια ή θέλουν μπάτσες στην εφορία ? ΥΓ Δεν θελω να κάνω ΠΕΑ (αν απαιτείται) γιατί δεν θα πάρω φράγκο (πρόκειται για την βαφτιστηρα μου)
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 το υ.γ. ήταν όλα τα λεφτά κάποιος συνάδελφος μου το ανέφερε και εμένα πρόσφατα, ότι ζήτησαν ΠΕΑ σε ανανέωση...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ισχύει και σε μένα..... την περασμένη εμβδομάδα. Αλλαξε κάτι με τις ανανεώσεις? Αφού έτσι μου είπαν το έκανα. Σιγά μην το άφηνα 1
dib Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 ...... Αφού έτσι μου είπαν το έκανα. Σιγά μην το άφηνα @ikare13 Εσύ κλά έκανες γιατί πήρες φραγκα (ευρώ), ...εγω θα χάσω και χρόνο για άλλα ΠΕΑ και φράγκα δεν θα πάρω :-( Τελικά ισχύει οτι και στις ανανεώσεις θέλει ΠΕΑ ? Ξέρει κάτι περισσότερο κάποιος άλλος συναδελφος και αν ισχύει, που το βρίσκουμαι ?
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 εγώ πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι νομοθετικά δεν στέκει κάτι τέτοιο για δώστης την απόφαση που έλεγε ότι στις ανανεώσεις δεν απαιτείται, να πάει στην εφορία να την δείξει, και ας της δείξουν αν ισχύει κάτι νεώτερο προσοχή προσοχή αν μάθεις ότι δεν απαιτείται, δε χρειάζεται να το κάνεις και βούκινο ε ;
dib Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Aristidi ευχαριστώ για την απάντηση Αυτό που λες θα κάνω, αλλα με τη διαφορά οτι θα πάω ο ίδιος στην εφορία... Όσο για το τελευταίο που λες, ξέρεις... ζω σε χωρίο και είναι καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα
kat2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Καλησπέρα, μια απλή ερώτηση που προφανως καπου εχει απαντηθεί αλλά έχω χαθεί λιγάκι: χρειαζεται ΠΕΑ πάνω από 50τμ λεει ο νομος. Οταν ειναι ακριβως 50τμ θελει ή δν θέλει; Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 ο νόμος λέει από 50 και πάνω κάπου αναφέρεται στη νομοθεσία, απλά επειδή βιάζομαι να φύγω δε προλαβαίνω να στο βρω
kat2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Ευχαριστώ πολύ, Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα