mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 μαλλον μονο τα νοτια προαστια ειναι στο ελληνικο,η φιλαδελφεια παντως γενικα ειναι υπερ της ασφαλειας ,...
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δηλαδή πως το έβγαλε; Το εξηγείς λίγο αν θες; Δεν ξέρω να σου εξηγήσω, γιατί δεν ξέρω τι υπολόγισε το ΤΕΕ απο μόνο του !!!!!!! Και όταν λέω παραπάνω έβγαλε, εννοώ οτι εμφάνισε τη περιοχή του Ελληνικού στα κλιματολογικά δεδομένα
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δ Διαμέρισμα είναι και το δικό μου. Αρα να δείξω εμπιστοσύνη στο εμπορικό και να βάλω Ελληνικό? θα φωνάζει ο Ηλίας πού τα έχει πολύ σε εκτίμηση.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Ο Ηλίας μιας και Θεσσαλονικιός δεν θα γνωρίζει και τόσο από τις περιοχές εδώ, οπότε την γλυτώνεις... Πάντως χωρίς πλάκα, Ελληνικό θα το έβαζα....
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 (edited) πάντως ρε παιδιά το τρέχω με Ελληνικό , και αν του βάλω Ν.Φιλαδέλφεια μού ανεβάζει κατανάλωση του κ.α +20 και του δικού μου κτιρίου +60!!! μονάδες. Απίστευτο, δεν το είχα προσέξει άλλη φορά. Δέν είναι καί τόσο για πλάκα μάλλον. Αυτό με άγχωσε τώρα τι να βάλω , αν καί μάλλον το Ελληνικό αφού λέτε ταιριάζει περισσότερο το μικροκλίμα. Απλά μου κάνει εντύπωση πού η περιοχή (Δ.Διαμέρισμα Αθηνών- Σεπόλια) είναι και χιλιομετρικά και υψομετρικά κοντίτερα Φιλαδέλφεια. Edited Ιανουάριος 10 , 2013 by katrmp
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Ενδιαφέρον, αυτό ήθελα να σε ρωτήσω αν βλέπεις διαφορές μεγάλες και από ότι λες τελικά, όντως παίζει ρόλο...Φαντάζομαι ότι οριακά σε κάποια περίπτωση μπορεί να σου αλλάξει και κατηγορία??
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 κάνοντας πράξεις βλέπω ότι αν αλλάξω από Ελληνικό σε Φιλαδέλφεια αυξάνεται η κατανάλωση του κ.α+17% και του δικού μου +18%. Αυτο βασικά προέρχεται από μια αύξηση στο κ.α +31% στην θέρμανση και μείωση -2% στην ψύξη με αντίστοιχες τιμές για το δικό μου κτίριο +25 % στην θέρμανση και -4% στην ψύξη. Σίγουρα μπορεί να επηρεάζει κατηγορία, αλλά και αν δεν το κάνει πάλι το αύξηση κατανάλωσης +60 μονάδες στο κτιριό μου είναι θέμα. Αγχώθηκα τι να βάλω?
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Ελληνικό λεβέντη μου. Κι άσε το γήπεδο (Φιλαδέλφεια) που είπα πριν έτσι για πλάκα. Το μικροκλίμα στο κέντρο σου δίνει τον μπούσουλα. Άσχετο, αλλά ο mod είναι ΠΟΝΤΙΟΣ. Η Σαλονίκη είναι άλλο ένα συνονθύλευμα ή -μάλλον- κακέκτυπο του "μεγάλου χωριού" που ζω τα τελευταία χρόνια.
ntside Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Έχω ένα ΠΕΑ για ενοικίαση ,χώρος για Σχολή χορού.Μήπως γνωρίζεται σε ποιά κατηγορία χρήσης θα το βάλω.Σκέφτομαι ..χρήση : Φροντιστηρια;Eίναι ΟΚ?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Θα το έβαζα, χώρος συνάθροισης κοινού, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα