Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Και ξαναλεω.... Οποιος παει για θεωρηση, παει με τα χαρτια ετοιμα. Μισθωτηρια συμπληρωμενα, ΠΕΑ κλπ Ακομα και ηλεκτρονικη θεωρηση να γινει, ετοιμος θα ειναι ο ιδιοκτητης να τα καταχωρησει ολα Το οτι το ΠΕΑ ειναι προαιρετικο το λεει στος οδηγιες συμπληρωσης, τις οποιες λογικα ο ιδιοκτητης θα τις διαβασει -αν τις διαβασει- αφοτου εχει βγαλει και το ΠΕΑ Γιατι αν δεν τις διαβασει, δε θα ξερει οτι το συστημα προχωραει και χωρις ΠΕΑ Οπως και να χει, ευελπιστω να μη μαθευτει ιδιαιτερα γρηγορα ολο αυτο και να συνεχισει η ροη γιατι, κακα τα ψεματα, ειναι βασικη ανασα για το Μηχανικο αυτες τις ημερες... Και οταν απο το ιδιο το taxis λεει οτι δεν επαψαν να ισχυουν οι διαταξεις περι υποχρεωσης εκδοσης ΠΕΑ, ειναι σα να σου λεει "θεωρησε το με δικη σου ευθυνη" Αυτο αντιλαμβανομαι εγω... Παω να βγαλω ενα ΠΕΑ για μισθωτηριο τωρα
bstoch Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 καλησπερα σε διαμερισμα προ του 79 το u αδιαφανων επιφανειων σε επαφη με εξωτερικο αερα λαμβανεται απο τιμες πινκα 3.4α σωστα?
bstoch Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 καλησπερα σε διαμερισμα προ του 79 το u αδιαφανων επιφανειων σε επαφη με εξωτερικο αερα λαμβανεται απο τιμες πινκα 3.4α σωστα? νομιζω οτι αν βαλω 2.20 με καλυπτει ,τι λετε?
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 σωστά, για τα τούβλα (αν είναι δρομικός τοίχος) τα μπετά συνήθως στο 3,40
bstoch Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 αν το παρω ενιαιο?για αυτη την περιπτωση μιλαω
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Εννοείς με το % του τοίχου και % δοκάρι -κολώνα και να βγάλεις ένα U εννιαίο ? Εγω πάντως (αν και δεν το έχω εφαρμόσει ποτέ για να το συγκρίνω με ξεχωριστά U τοίχου U δοκάρι-κολώνα), δεν το θεωρώ σωστό...αν και εδω μέσα κάποιοι συνάδελφοι το έχουν εφαρμόσει...τέλος πάντων
bstoch Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 ναι συναδερφε αυτο εννοω ,ειναι εν τελει σωστο ή άκυρο?
IEROFANTIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 ναι συναδερφε αυτο εννοω ,ειναι εν τελει σωστο ή άκυρο? Ναι είναι σωστό, σύμφωνα με το "Παράδειγμα εφαρμογής χρήσης λογισμικού (Πρακτική άσκηση) του ΤΕΕ" σελίδα 77 ...και η μέση σταθμισμένη θερμοπερατότητα τους για κάθε επιφάνεια ...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 σωστά, για τα τούβλα (αν είναι δρομικός τοίχος) τα μπετά συνήθως στο 3,40 Μπατικος εννοεις. Ο δρομικος ειναι στο 3,05 σοβατισμενος εκατερωθεν
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 μηχανολόγος, τι περιμένεις εγώ με τα ποσοστά παίζω, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις αποτύπωση φέροντα οργανισμού σελ. 42 ΤΟΤΕΕ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα