ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Θα επιστρέψει κανείς στον τόπο του εγκλήματος?:)
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 φέτος όχι αν και θα το ήθελα.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 Ειναι ωραια αυτη η περιοδος στη ξανθη. Το βλεπω να επιστρεφω αργοτερα για καποιο διαστημα αλλα με παραλλαγη
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 εγω παρόλο που πηγαίνω μία φορά το χρόνο, θα την επισκεφτώ για πρώτη φορά μετά χροοόνια στις γιορτές και θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχω εξεταστική θα σας πω εντυπώσεις
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Δανάη αν επιτρέπεται ποια χρονιά μπήκες στο πανεπιστήμιο; Πολιτικός είσαι;
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 πάντως, όχι ότι δε το ξέρετε κιόλας, όσοι λείπετε, χάνετε...
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Γιάννη αν και σε μία κυρία δε ρωτάνε ποτέ την ηλικία της...) μπήκα το '96, πολιτικός ναι, εσύ? Παναγιώτη... σας έρχομαι)
EngXanthi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Όχι... άλλο... μεθύσι... Αστειεύομαι φυσικά, αν και όντως είμαι ζαλισμένος σχεδόν κάθε βράδυ. Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη περίοδος της πόλης, μαζί με το Καρναβάλι
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 ΕngXanthi πρωί ξύπνησες πάντως... )
EngXanthi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Ας όψεται η δουλειά... ελπίζω να αντέξω ως την Κυριακή που τελειώνουν
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα