dimpan1983 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση επί του θέματος και από εμένα. Εφόσον για την έκδοση της αδείας κατατίθεται υποχρεωτικά μόνο η αμοιβή μελέτης και όχι επίβλεψης, αλλά οι εισφορές υπολογίζονται επί του συνόλου (μελέτη + επίβλεψη), στο γραμμάτιο της ΕΤΕ ποια ποσά μπαίνουν;Μπορώ να συμπληρώσω ένα γραμμάτιο τώρα για τη μελέτη και ένα όταν πληρωθεί η επίβλεψη, για την επίβλεψη;Θα το δεχθούν στην πολεοδομία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Οι εισφορές υπολογίζονται επί των αμοιβών που εισπράττεις. Αν εισπράξεις (και καταθέσεις) μόνο μελέτη, θα υπολογίσεις εισφορές μόνο για την μελέτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpan1983 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Ευχαριστώ για την αμεσότατη απάντηση! Φεύγω για ΕΤΕ τώρα! Νομίζω ότι μέσω του forum έχω λύσει όλες μα όλες μου τις απορίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 ερωτηση η προμηθεια ειναι παντα 0,01 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 εγώ δε βάζω ποτέ προμήθεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Ούτε και εγώ μετά την έλευση του ευρώ. Προ ευρώ ήταν πάντα 3 δραχμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cv98019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Προ ευρώ ήταν πάντα 3 δραχμές. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Ούτε 'γω βάζω προμήθεια γιατί δεν γνωρίζω τον λόγο που βάζουν όλοι το 1 λεπτό. Γνωρίζει κανείς, γιατί είναι 1 λεπτό (ή 3 δραχμές); Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 το ρωτησα γιατι και εγω δεν εβαζα εως τωρα και σημερα που το ειδα αλλαξα κατι αμοιβες πουχα για η/χ για αυριο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adavis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2010 Στην αρχή δεν έβαζα ούτε εγώ την προμήθεια μέχρι που μου το ζήτησε ο έλεγχος αμοιβών στην πολεοδομία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα