Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δυσκολία στην προμήθεια συντεταγμένων τριγωνομετρικών ΓΥΣ


Recommended Posts

Από τη στιγμή που η εξάρτηση για τον 4014 (αυθαίρετα) πρέπει να είναι σε ΕΓΣΑ, όσοι δε δουλέυουν σε HEPOS πρέπει να χρησιμοποιούν τις συνεταγμένες των τριγωνομετρικών της ΓΥΣ. Η οποία ΓΥΣ τις συντεταγμλενες τις πουλάει. Έστω οτι αυτό δεν πολυπειράζει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι όσοι δεν είναι στην Αθήνα πρέπει να στέλνουν κάθε φορά courier να παίρνει τα τριγωνομετρικά. Μιλάμε για διαδικασία χρονοβόρα και το χειρότερο με μεγάλο κόστος. Αυτό διότι η ΓΥΣ δεν δέχεται να τις στέλνει στον πελάτη με φαξ, email ή έστω ταχυδρομικά, ούτε αν τους παρακαλέσεις ευγενικά κλπ, αφού κάτι τέτοιο "δεν προβλέπεται" όπως λένε στον στρατό.

Υποχρεώνουν έτσι τον τοπογράφο να παρανομεί και να τους κλέβει, καθώς και να παίρνει ίσως και το ρίσκο να χρησιμοποιείσει λάθος τιμές, παίρνοντας τριγωνομετρικά από καναν συνάδελφο, ή όπου αλλού μπορεί να βρει. Μήπως θα έπρεπε να εκσυγχονιστεί λίγο η ΓΥΣ στο θέμα χωρήγησης δεδομένων; Το σημερινό σύστημα είναι απαράδεκτο για τους εκτός Αττικής.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.