ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Καλά τόσο δύσκολο είναι για το ΤΕΕ να προσθέσει στις λίστες δηλώσεων αυθαιρέτων και αμοιβών το ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ;;; (γιατί να πρέπει να ζαλίζομαι για να βρω κάποιον πελάτη μου!!) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Υπομονή, μπορεί να έχει φτιαχτεί τη ....δευτέρα παρουσία!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 χα-χα-χα!! Σίγουρα για τη δική μου.... δεύτερη παρουσία, ως ενεργού μηχανικού μιλάς φίλε ΙΑΣΟΝΑ, επειδή είδες αυτό Συνταξιούχος από 31-12-12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Και στην άλλη ....ζωή φίλε, πάλι καταδικασμένοι να γίνουμε "μηχανικοί" είμαστε!!!!! και πάλι με νόμους για τη ρύθμιση αυθαιρέτων θα 'χουμε για ν' ασχολούμαστε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Γι' αυτο φιλε ΚΑΝΑ εγω στην περιγραφη γραφω "Νεα διωροφη οικοδομη με υπογειο (Μητσοτακης Κωνσταντικος)" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Αυτό terry είναι πολύ καλή ιδέα για τους νέους και όχι για μένα πια.. αν και πιστεύω ότι δεν αναπληρώνει πλήρως το ζητούμενο.. δηλ την εύκολη αναζήτηση κατ' όνομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Ομοιως γραφω και αυτο: "Νεα Διωροφη Κατοικια (καθετη Δ, οριζοντια Δ1, Μητσοτακης Κων/νος)" Ειχα περιπτωσεις με τακτοποιηση "πακετο" πολλων συνιδιοκτησιων και δεν μπορουσα να βγαλλω ακρη, διοτι εγω μιλησουμε με καποιον, αλλα το ακινητο ηταν στο ονομα των παιδιων, των γονιων, της εταιρειας κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 terry κανονικά τώρα, δηλ μετά την εφαρμογή του Ν 4178 και την απαίτηση για εισαγωγή σχεδίων των παλιών δηλώσεων λογικά και πρακτικά θα έπρεπε το σύστημα ΤΕΕ να έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες όπως εμφάνιση λίστας δηλώσεων κατά "όνομα ιδιοκτήτη" κατά "ολοκλήρωση" κατά "προσωρινή" κατά "ημερομηνία εισαγωγής" κατά "ημερομηνία παραβόλου" Πως αλλιώς ρε παιδιά θα βρείτε π.χ πότε περνά το εξάμηνο εισαγωγής σχεδίων, αν δεν γνωρίζεις την "ημερομηνία υποβολής της δήλωσης" ή το εξάμηνο πληρωμής κλπ (εγώ ψάχνω μέσα σε 232 δηλώσεις μαζί με τα αδόμητα και τρελάθηκα!!!) Το θέμα αυτό, μετά την εφαρμογή του 4178 είναι πολύ σημαντικό-και για σας και για τους ιδιοκτήτες με τον 4014 μπορώ να πω ότι δεν "έκαιγε" τόσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 (edited) ΚΑΝΑ Συμφωνω 100% μαζι σου!! Το συστημα του ΤΕΕ ειναι απλα απαραδεκτο!! Οσο και αν δεν αρεσει σε καποιους και εχουν ως δικαιολογια το "ειναι καλυτερα να τρεχαμε στις πολεοδομιες", με τα χρηματα που θα παρει το ΤΕΕ, ενας ιδιωτης θα εκανε κωλοτουμπες. Θα ανοιγες το συστημα και θα ηταν talk & drive...... φωνητικη αναγνωριση..!!! Δεν εχω σχεδον καμια επαφη με προγραμματισμο, αλλα σκεψου ποσο απλο ηταν να γινεται ελεγχος στο παραβολο. πχ δηλωνες 10τμ, πληρωνες παραβολο 500Ε, μετα εκανες διορθωση με 1000τμ και ολα μελι γαλα! Ενας ελεγχος ηταν πληρωμενο παραβολο<,>, = απαιτουμενο παραβολο και να σε στελνει παλι να πληρωσεις. Ακομκα απλουστεο αυτο που αναφερεις. Στο πινακα των δηλωσεων να εμφανιζεται και ο ιδιοκτητης και να μπορει να γινει ταξινομηση σε καθε στηλη του πινακα. Επειδη εχεις δικιο με τον Ν4178, ως προς τις ημερομηνιες, προσωπικα και στον Ν4014 εκανα ενα excel σχεδον με τα στοιχεια που αναφερεις και σε καθε φακελο εβαζα μια Α4 με οτι πληροφοριες επρεπε να γνωριζω (ημ. αυτοψιας, συναντησεις, προσκομιθεντα εγγραφα, ημερομηνιες πληρωμης κτλ). Εγω βεβαια δεν ειχα 232 δηλωσεις...!! Edited Σεπτέμβριος 12 , 2013 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 (edited) terry και εγώ έτσι έκανα δηλ excel με ονόματα -παράβολα -συμφ/σες αμοιβές, νόμιμες, κρατήσεις,καθαρά κέρδη, σχέδια,δηλώσεις κλπ (υ.γ αλλά έγινε στο τέλος δύσχρηστο ,,και μη παρακολουθήσιμο) δεν είναι καθόλου το ίδιο με τα παραπάνω που προτείνω και λογικά σαν ουσιαστικά μέλη του ΤΕΕ πρέπει όχι απλώς να ζητήσετε, αλλά στην πράξη να το εξαναγκάσετε ώστε να εναρμονίσει το απαράδεκτο σύστημά του λόγω των παραπάνω ελλείψεων του συστήματος και λόγω του ότι δεν περίμενα το κλείδωμα των του 4014 σήμερα έχω αρκετές δηλώσεις με πληρωμένα τα πρόστιμα και με σχέδια εκτός Δ.Ε.Δ.Τ ως μη ολοκληρωμένες γιατί δεν πάτησα ένα κουμπί όσο για αυτό "είχα 232 δηλωσεις.." μη τρομάζεις είναι μέσα και τουλάχιστο 150 αδόμητα Edited Σεπτέμβριος 12 , 2013 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα