sovatzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Ρωτώντας τον μηχανικό μου και τον κατασκευαστή με παραπέμπουν στο να ρίξω πρώτα τις κολώνες και μετά την πλάκα και συ τι σκέφτεσαι? να ρίξεις πρώτα τις πλάκες και μετά τις κολώνες? εγώ πάντα ρίχνω κουστούμι υπόγειο και ισόγειο ταυτόχρονα. οπότε για ένα όροφο δεν το συζητώ. να τις ρίξεις κουστούμι εννοείται Εσείς στην θέση μου τι θα κάνατε? Ευχαριστώ! εγώ αν ήμουν στη θέση σου, όταν θα γίνεται η σκυροδέτηση θα καθόμουν 100-150 μέτρα μακρυά
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα συμφωνώ με το μαν 21. Όντως, ο θόρυβος του δονητή είναι το κάτι άλλο, πόσο μάλλον αν δουλεύουν 2 δονητές ταυτόχρονα , κινδυνεύει η πλάκα μαζί με τις κολώνες να φύγει. Σοβατζου, σε είχα για ποιο θαρραλέα Άλλωστε ο χρονις27 θέλει να ρίξει μόλις 35 - 40 κυβικά Πιστεύω ότι όσο ποιο δύσκολο είναι ένα έργο τόσο ποιο ''μάστορα'' σε κάνει
ilias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Ναι, Ηλία μου αλλά λες και αυτό..........................-->Καλύτερα χωριστά..... Λέω αυτό γιατί φοβάμαι την μη καλή δουλειά που μπορεί να γίνει. Και τις περισσότερες φορές τα συνεργεία δεν τα διαλέγουμε εμείς αλλά ο ιδιοκτήτης και σχεδόν πάντα με διαφορετικά κρητήρια από τα δικά μας. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.
sovatzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Σοβατζου, σε είχα για ποιο θαρραλέα θαραλλέα στις σκυροδετήσεις των άλλων δεν είμαι. στις δικές μου πίνω καφέ κάτω από τις πλάκες όσο γίνεται η σκυροδέτηση
saltapidas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 εγώ πάντα ρίχνω κουστούμι υπόγειο και ισόγειο ταυτόχρονα. Εγώ ρίχνω πάντα κουστούμι θεμελίωση, υπόγειο και μπαζόπλακα. Τον καφέ μου, τον πίνω κάτω από τα μπαλκόνια τα οποία σκυροδετώ πριν τις πλάκες και μαζί με το υπόγειο. Επίσης, σε πολυόροφες οικοδομές, εφαρμόζω πάντα την τεχνική top-down.
sovatzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 ναι, αλλά εγώ μία φορά είχα ρίξει κουστούμι και την εξυγίανση
man21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Κάποιος που να έχει ρίξει κουστούμι εδαφοπασσάλους θεμελίωσης-κεφαλόδεσμους-τοίχους Βερολίνου-τοιχεία-κολώνες + πλάκα υπογείου, top & down;
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 (edited) Προσωπικά έριξα κουστούμι πασσάλους + βάθρα + δοκούς + πρόπλακες + κατάστρωμα. Μέσα και τα εφέδρανα! Μετά ξύπνησα... Edited Δεκέμβριος 2 , 2011 by AlexisPap
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 (edited) Ειστε πολυ πισω... Εγω καθε κατασκευη την φτιαχνω σε εργοστασιο και την φερνω με σινουκ στο εργο.... Εχω κανει μεχρι 6 οροφους, 500τμ κατοψης... Edited Δεκέμβριος 2 , 2011 by terry
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα