Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρωγμές στην πλάκα!


 

Recommended Posts

Yπαρχουν παρα πολλα προιοντα στην αγορα γιαυτη τη δουλεια..Εχω δει και κονιαματα που χρησιμοποιουνται σαν στεγανωτικα..Δεν χανεις τιποτα να κανεις μια ερευνα αγορα κ να χρησιμοποιησεις αυτο που θεωρεις καταλληλο...Το κοστος ειναι αστειο σε σχεση με τα προβλημα που μπορει να ακολουθησουν..Αλλα για πες περισσοτερες πληροφοριες για τη ρωγμες...Ειναι μεγαλες, μικρες, τι διευθυνση εχουν...Ειναι σε ολο το παχος της πλακας???

Link to comment
Share on other sites

Η οροφή του τελυταίου ορόφου αποτελείται από 3 πλάκες.

Στις 2 παρατήρησα από μια μόνο ρωγμή.

Στην τρίτη πλάκα που είναι και μεγαλύτερη υπάρχουν συνολικά 10 ρωγμές περίπου πάχους 0.5 έως 1.5-2 mm και μήκους το πολύ 1 μέτρο η καθεμία .Ρωγμές έχω και προς τις δύο διευθύνσεις,ενώ οι μισές από αυτές είναι σε σχηματισμό σχάρας ή δίεσης ( # ) καλύτερα.

Λογικά οι μεγαλύτερου πάχους ρωγμές είναι σε όλο το πάχος της πλάκας (δεν μπορώ να το δω γιατί έχει μπει μόνωση στο κάτω μέρος της πλάκας)

Link to comment
Share on other sites

Οπως το περιγραφεις φαινονται για ρωγμες απο συστολη ξηρανσεως....Δεν εγινε καλη συντηρηση του σκυροδεματος...Να τις καλυψεις με καποιο καλο μονωτικο οπως ανεφερα ποιο πανω...

Link to comment
Share on other sites

...οπού και δεν υπαρχει οπλισμός άνω οπότε και είναι πιο ευκολο να ανοιξουν οι ρωγμες απο την συστολή ξηράνσεως...

καθυστέρησε το ξεκαλούπωμα και κανε καμμια δοκιμή με κρουσίμετρο αρχικά.

Μου εχουν πει ιστορία που απο λάθος στο μίγμα περίμεναν μερες να σκληρύνει το σκυρόδεμα αλλα τελικά επιασε ικανοποιητικές αντοχές.

Link to comment
Share on other sites

Μη κάνετε έτσι παιδιά δεν είναι τίποτα αυτές οι ρωγμές δημιουργούνται στο 99% των σκυροδετήσεων ιδίως το καλοκαίρι. Άλλο τώρα αν δε το είχατε προσέξει. Με τόση θερμοκρασία κατά την πήξη του μπετόν τι να κάνει το κακόμοιρο .

Link to comment
Share on other sites

Και ομως τετοιες ρωγμες ΔΕΝ επιτρεπονται...τουλαχιστον στην κλιμακα που αναφερει ο συναδελφος..Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να τις αφησει ετσι....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.