Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης μέρους υπογείου


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα! Χρειάζομαι τη γνώμη σας για μία κάπως ιδιαίτερη περίπτωση:

 

Πρόκειται για ένα ισόγειο κατάστημα με υπόγειο, οικοδομής του 1963. Η χρήση του υπογείου, σύμφωνα με την Άδεια είναι "Σταθμός Αυτοκινήτων". Ένα μέρος του υπογείου χρησιμοποιείται από το 1987 ως συνεργείο αυτοκινήτων με άδεια λειτουργίας παρόλο που η χρήση δεν έχει αλλάξει. Το υπόλοιπο υπόγειο έχει νοικιαστεί (πολύ πρόσφατα) μαζί με το ισόγειο κατάστημα και χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Ο τρόπος σύνδεσης της υπόγειας αποθήκης με το ισόγειο είναι ένας ανελκυστήρας για να ανεβοκατεβαίνουν προϊόντα (ο οποίος εγκαταστάθηκε αυθαίρετα με τρύπα στην πλάκα που έγινε επίσης αυθαίρετα).

 

Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου θέλουν να αλλάξουν χρήση του τμήματος του υπογείου που χρησιμοποιείται ως αποθήκη από χώρο στάθμευσης σε αποθηκευτικό χώρο, καθώς και να "τακτοποιήσουν" τον ανελκυστήρα, ώστε το κατάστημα (υγειονομικού ενδιαφέροντος) να μπορέσει να πάρει άδεια λειτουργίας!!!

 

Πως μου προτείνετε να κινηθώ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.