topeng Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Καλημέρα παιδιά! Έχει κανείς τον κανονισμό των τοπογραφικών εργασιών του Υπουργείου Γεωργίας του 1954, γιατί δεν μπορώ να τον βρώ πουθενά! Κι αν το έχει να τον ανεβάσει στα downloads ή ας τον στήλει με pm Θα του είμαι υπόχρεος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coltrane Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Συνάδελφε topeng το ανέβασα στο παρακάτω link. https://rapidshare.com/files/390870639/Κανονισμός_Τοπογραφικής.rar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 Τα υποδείγματα σχεδίασης που αναφέρονται κάπου μέσα στον κανονισμό μήπως υπάρχουν πουθενά? Προσπαθώ να καταλάβω τους συμβολισμούς και την γραμμογραφία που χρησιμοποιήθηκε και έχω κάποιες απορίες.. π.χ. βλέπω τους δρόμους στους χάρτες, άλλοι συμβολίζονται με δύο παράλληλες συνεχείς γραμμές και άλλοι με μία συνεχής και μία διακεκομμένη, ή τα όρια τεμαχίων που συμβολίζονται με λεπτή συνεχής γραμμή και άλλα όρια με παχιά διακεκομμένη ή και αξονική... γιατί υπάρχουν αυτές οι διαφοροποιήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SX Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Συνάδελφε topeng το ανέβασα στο παρακάτω link. https://rapidshare.com/files/390870639/Κανονισμός_Τοπογραφικής.rar Συνάδελφε Coltrane προσπάθησα να κατεβάσω τον κανονισμό αλλά το παραπάνω link (rapidshare) δεν λειτουργεί πλέον. Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coltrane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 Συνάδελφε Coltrane προσπάθησα να κατεβάσω τον κανονισμό αλλά το παραπάνω link (rapidshare) δεν λειτουργεί πλέον. Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος? Στείλε μου αν θέλεις με προσωπικό μήνυμα το mail σου για να σου στείλω τον κανονισμό με το we transfer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 Sta downloads δεν μπορεί να ανέβει παιδιά; για να μείνει κιολας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 Νομίζω το είχα κατεβάσει τότε που συζητιόταν, θα το ψάξω αύριο και θα το ανεβάσω στο downloads μόλις το βρώ αν δεν το ξανανεβάσει ο συνάδελφος Coltrane.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coltrane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Συνάδελφοι το ανέβασα στο http://www.megafileupload.com/1C17/Κανονισμός_Τοπογραφικής.pdf γιατί είναι πολύ μεγάλο για τα downloads. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsak1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Μείωσα το μέγεθος του αρχείου αφαιρώντας τις διπλές σελίδες και μειώνοντας την ανάλυση και το ανέβασα στα downloads. Επεξεργάστηκα επίσης τα σκαναρισμένα και ελπίζω το αποτέλεσμα να διαβάζεται. Επειδή κάτι δεν πάει καλά με τα downloads μετά τη μετακόμιση, το αρχείο δεν βρίσκεται στον server του michanikos αλλά κατεβαίνει από δικό μου server. Μόλις τακτοποιηθεί η κατάσταση θα το ανεβάσω κανονικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2018 (edited) δυστυχως εχουν χαθει ολα τα mirrors, μπορει μηπως να το ξανα ανεβασει καποιος? Edited Ιούνιος 8 , 2018 by jojo typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα