ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Επιβαρύνεσαι με έξοδα γραφ/γου αλλά δεν νομίζω να φτάσεις ποτέ μέχρι σε αυτό το σημείο
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Γραφολόγου εννοείς... σε περίπτωση που κάτι "στραβώσει"...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Παιδιά, έφτασε η ώρα... Η πολυκατοικία του ποστ #1 που λέγαμε, αποφάσισε να κάνει συνέλευση για το θέμα, και με κάλεσαν ως "guest star"... Πρέπει να τους "πείσω" λοιπόν (εκπροσωπώντας τον πελάτη μου) ότι δεν θα "πάθουν" τίποτα αν υπογράψουν τη δήλωση συναίνεσης... Μπορείτε να με συμβουλέψετε σε ποιούς "άξονες" να βασίσω την "αγόρευσή" μου;
ak2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Καλημέρα συνάδελφοι, Σε συνεχεία του ερωτήματος μου, σε περίπτωση που δεν δίνεται η συναίνεση μπορούμε να τακτοποιήσουμε τους αυθαίρετους χώρους που υπάρχουν και να μην δώσουμε την βεβαίωση στον ιδιοκτήτη μέχρι να καθαιρέσει οποία αυθαιρεσία σε κοινόχρηστους χώρους?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 αυτό εξυπακούεται (Έτσι ακριβώς)
sagiasd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Παιδιά, έφτασε η ώρα... Η πολυκατοικία του ποστ #1 που λέγαμε, αποφάσισε να κάνει συνέλευση για το θέμα, και με κάλεσαν ως "guest star"... Πρέπει να τους "πείσω" λοιπόν (εκπροσωπώντας τον πελάτη μου) ότι δεν θα "πάθουν" τίποτα αν υπογράψουν τη δήλωση συναίνεσης... Μπορείτε να με συμβουλέψετε σε ποιούς "άξονες" να βασίσω την "αγόρευσή" μου; Καλή τύχη...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 sagiasd κάπως αργά πέσανε οι ευχές φίλε μπορεί και να μην πιάσανε (ας μας ενημερώσει ο άλλος φίλος)
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 ΚΑΝΑ, μεθαύριο είναι η "παράσταση"... Περιμένω λοιπόν κάποιες συμβουλές - οδηγίες για το πώς θα "κινηθώ"...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα