sagiasd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Καλησπέρα ak2. Τις προάλλες, εγώ σου πρότεινα αυτό το λινκ. Δεν ξέρω αν το διάβασες; Προσωπικά υποστηρίζω πως η συναίνεση των συνιδιοκτητών είναι προαπαιτούμενο. Άλλοι διαφωνούν επιχειρηματολογώντας ανάλογα. Κανείς μας δεν είναι δικαστής - εσύ πράξε όπως επιθυμείς. Για την τελευταία σου ερώτηση: Όχι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το ποσοστό του επί των κοινοχρήστων γιατί η ιδιοκτησία επί αυτών είναι αδιαίρετη. Θα σου υποδείξω μία απλή αναλογία: αδιαίρετο είναι και ένα διαμέρισμα που αποτελεί μία οριζόντια ιδοκτησία. Αν ένα ζευγάρι κατέχει αυτό το διαμέρισμα εξ ημισίας, δε σημαίνει ότι ο ένας κατέχει την κουζίνα, το μπάνιο και το σαλόνι και ο άλλος τα υπόλοιπα. Κατέχουν εξ αδιαιρέτου όλους τους χώρους.
ak2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Καλησπέρα sagiasd. Το γνωρίζω ,το διάβασα το θέμα απλώς λέω αν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη που δεν έχω αντιληφθεί η αν η περίπτωση μου έχει κάποια λύση. Έχει γίνει αντιληπτό ότι θέλει 100% συναινέσει , δυστυχώς νομίζω ότι για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται η προχειρότητα αυτών των νόμων....
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Και μία ακόμη ερώτηση.... Διανέμοντας τις υπεύθυνες δηλώσεις αποδοχής σε (όλους) τους συνιδιοκτήτες, αρκεί απλή υπογραφή, ή πρέπει να πάνε σε ΚΕΠ για το γνήσιο;
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 δεν θέλει συζήτηση (προφανώς για γνήσιο)
sagiasd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 ΚΕΠ αλλιώς θα βγάζαμε καμιά δεκαριά για τον καθένα...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Γειά σου ΚΑΝΑ! Πάντα χαίρομαι όταν σε "συναντάω"! Υπάρχει περίπτωση "ανήμπορου" στην πολυκατοικία, που δεν μπορεί να πάει σε ΚΕΠ ή Α.Τ. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;
sagiasd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 τηλέφωνο στη δημοτική αστυνομία και έρχονται σπίτι... 1
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Ευχαριστώ sagiasd...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 (edited) Γεια και χαρά ε αυτόν θα τον βάλεις να υπογράψει και επιπλέον ειδικά για αυτόν και να γράψει και το ονοματεπώνυμό του από κάτω (αρκεί-πας με γραφολογική εξέταση στην ακραία περίπτωση) Edited Ιανουάριος 20 , 2012 by ΚΑΝΑ
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 ...ολογράφως, που λέμε... κι αυτό πολύ ενδιαφέρον....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα