nevermindgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Καλησπερα! Πελατης που του έβγαλα να πληρώσει το παράβολο για την υπαγωγή, πριν την παραταση μέχρι τέλος χρόνου, αμελησε να το πληρώσει μέχρι τις 30/11 που έθετε σαν λήξη πληρωμης το σύστημα του ΤΕΕ. Μπορει να πληρωθεί παρά ταύτα λόγω της παράτασης η πρέπει να γίνει καινούργια αίτηση?
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (edited) εγώ σήμερα 3/12 που εκανα δήλωση μου βγάζει λήξη προθεσμίας 30/11. τι κάνουν οι ηλίθιοι? Ο Π. τι κάνει ξεκουράζεται για σαββατοκύριακο? Οι υπαλληλίσκοι του τεε δεν ασχολούνται εκτενώς και δεν συνεργάζονται με τους διαχειριστές του συστήματος να λύσουν αυτά τα προβλήματα? Η ηγεσία του τεε ο πρόεδρος, ο άλλος ο πρόεδρος. Ένα μήνα και κάτι τώρα και δεν αλλάξει κάτι, μόνο που προστέθηκε το pdf για τη βεβαίωση. Μου φαίνεται δεν ασχολείται κανένας. Ο μισθός τους τρέχει όμως... Πας εκεί στις αμοιβές και δεν ξέρουν να σου απαντήσουν για τιποτα. Κοιτάνε ν σε ξεφορτωθούνε. Το βασικό πρόβλημα πιστεύω είναι θέμα συντονισμού. Δεν υπάρχει άνθρωπος να τους συντονίσει. Έναν από εμάς να προσλάβουν θα λύσουμε πολλά προβλήματα. Edited Δεκέμβριος 3 , 2011 by Ιάμβλιχος
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Πληρώνει κανονικά.Οι τράπεζες το δέχονται , το κράτος τα τσεπώνει οπότε όλα καλά.
frosw Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Τα αυθαίρετα που δηλώθηκαν τον Νοέμβριο πριν πάρει παράταση ο νόμος έπρεπε να πληρώσουν την πρώτη δόση τον Δεκέμβριο...τώρα που πήρα παράταση ο νόμος πάλι πρέπει να πληρωθεί Δεκέμβριο ή μήπως και η πρώτη δόση πάει ένα μήνα μετά δηλαδή Ιανουάριο?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 (edited) Ποιός ξέρει;;;; Τέλειωσε κι αυτός ο μήνας κι ακόμα περιμένουμε "σιωπηρά" τις διορθώσεις.... Μάλλον θα τα διορθώσουν όλα με την επόμενη παράταση έως 31.1.2012!!! Edited Δεκέμβριος 13 , 2011 by ΙΑΣΟΝΑΣ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα