ROULA KOTSILATI Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 'Εχω περίπτωση Αποθήκης (άδεια αποθήκης) σε Βιομηχανικό κτίριο, όπου έχει γίνει αυθαίρετα αλλαγή χρήσης σε παραγωγή της Βιομηχανίας. Μήπως γνωρίζετε: 1. Αν χρειάζεται ρύθμιση με το Ν.4014 για αλλαγή χρήσης και αν ναι,δηλώνεται ως κύριος χώρος ή βοηθητικός? 2. Μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης απευθείας από την πολεοδομία, χωρίς ρύθμιση με το Ν.4014? Ευχαριστώ.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 αν έχεις νόμιμο περίγραμμα και αποστάσεις, να το νομιμοποιήσεις
igp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Καλησπέρα, μηπως γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στο εξης: Έχω άδεια οικοδομής του 1965 από χωροφυλακή για αποθήκη-σταύλο. Ο ιδιοκτήτης έχει από το 1980 άδεια λειτουργίας για ελαιουργείο στο κτίριο αυτό. Στο ακίνητο υπάρχουν κάποιες αυθαιρεσίες οι οποίες θα ρυθμιστούν. Μήπως πρέπει να δηλώσω κι αλλαγη χρήσης για τα τ.μ. της άδεια οικοδομής του 1965 ή καλύπτομαι για την αλλαγή χρήσης που έγινε, από κάποια διαταξη? Στο βιομηχανίας μου είπαν ότι δεν ελέγχουν τέτοιες αλλαγές χρήσης, υπάρχει κάποιο έγγαφο στο οποίο στηρίζονται?
REX Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις όσον αφορά ένα βιομηχανικό κτίριο με κάλυψη 1194τμ και δόμηση 2260τμ στο οποίο έγιναν κάποιες παραβάσεις και πρόκειται να τακτοποιηθούνε. Η τακτοποίηση αφορά σε εμβαδό 1171τμ και στο ότι Το παραπάνω κτίριο έχει αλλάξει καθ'υπέρβαση της αδείας και έχει γίνει χ.σ.κ υγειονομικού ενδιαφέροντος σε αυτό το τμήμα του (1171τμ). το υπόλοιπο τμήμα του 1089τμ θέλει ο ιδιοκτήτης να το αλλάξει χρήση με οικοδομική άδεια σε εμπορική αποθήκη. Η αρχική άδεια του βιομηχ. κτιρίου είχε απόσταση απο τα πλάγια όρια όπως είναι γνωστό 10μ για την συγκεκριμένη χρήση. Στην προκειμένη περίπτωση η τακτοποίηση των 1171τμ θα πάρει και συντελεστή αλλαγή χρήσης και υπέρβασης δόμησης και παραβίασης πλαγίων αποστάσεων??? Μπορεί να κάνει αλλαγή χρήσης σε τμήμα όπου άλλο τμήμα κτιρίου έχει τακτοποιηθεί?? η πολεοδομία δν δίνει σαφλη απάντηση και τα λεφταααα ειναι πολλά!!!
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 πέραν του σ.δ 0,20 και της κάλυψης 20% που πρέπει να τηρείται πως θα εκδώσεις ο.α αλλαγής χρήσης με απόσταση 10μ από όρια; ο κανόνας είναι 15μ για εμπορικές αποθήκες και δυνατότητα παρέκκλισης δεν υπάρχει
anavatis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 (edited) ..... Edited Αύγουστος 13 , 2015 by anavatis
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα