ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Συμπληρώνω ότι, το εν λόγω πληρεξούσιο θα πρέπει ν' ανέβει και αυτό στα απαιτούμενα αρχεία της δήλωσης, ως δεύτερο έντυπο με την εξουσιοδότηση του μηχανικού.
sagiasd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Σωστός! Σόρρυ για την παράλειψη.
pontifikas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Να ξέρεις όμως ότι σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση όλες οι δηλώσεις ήταν στο ονομα του ιδιοκτήτη και το ΚΕΠ δέχτηκε να κάνει γνήσιο υπογραφής με το πληρεξουσιο
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 (edited) παντως,...γνησιο της υπογραφης του ..."εντολεα" δεν εκανε το ΚΕΠ... Εκανε του "εντολοδοχου" ...που ηταν παρων...ο οποιος δηλωνε οτι ενεργει για λογαριασμο του ..Χ...με το υπ' αριθ....πληρεξουσιο. Στην δηλωση ιδιοκτητης ηταν ο εντολεας Τις περαιτερω ενεργειες[ δηλωση- αναθεση κλπ] τις εκανε για λογαριασμο του ο ειδικος πληρεξουσιος.. παντοτε στο ονομα του ιδιοκτητη... σωστα τα προαναφερθεντα απο sagiasd και ιασονα [με τις καλησπερες μου] Edited Μάρτιος 20 , 2013 by dimitris GM
pontifikas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 οχι Δημητρη και εμενα μου εκανε εντυπωση , εγω τους εδωσα την υπ. δηλωση με γραμμενο το κειμενο και τους ειπα να γραψουν τα στοιχεια τους. Συγκεκριμενα ειπα στον πληρεξουσιο να γραψει τα δικα του και να υπογραψει ως πληρεξουσιος και μετα να μου δωσει το πληρεξουσιο, αλλα αυτος μου εφερε την υπ. δηλωση στο ονομα του εντολεα με το γνησιο υπογραφης αυτου. Πως το εκανε αυτο δεν ξερω
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Μην απορείς!!! Νομίζεις ότι, ξέρουν τι κάνουν στα ΚΕΠ;;;;;
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Συνάδελφοι σε συνέχεια των ερωτημάτων αυτών, στο σύστημα του ΤΕΕ ποια στοιχεία μπαίνουν στον ιδιοκτήτη;;;; του πληρεξουσίου;;;; Εφόσον ζητηθεί βεβαίωση μηχανικού (τι ονομα θα φαινεται στον ιδιοκτητη, του πληρεξουσιου ή σε σχεση με το Ε9 (θα υπαρχει διαφοροποιηση) ή εφόσον κάποτε παύει η ισχύς του πληρεξούσιου εγγραφου....τι γινεται;;;;; Επισης για τον ιδιοκτητη εχω ενα.........ΑΦΜ Εξωτερικου κατοικος ΗΠΑ....το Ε9 στο ονομα του
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα