DE GI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Καλησπέρα, όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάποιο παρόμοιο θέμα αλλά αν υπάρχει συγνώμη. Ένας πελατης έχει κλείσει τον εξώστη και τον έχει μετατρέψει σε κατοικία, ο εξώστης είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τα σχέδια της οικοδομικής άδειας. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να τακτοποιηθεί ή όχι, γιατί ένα τμήμα του εξώστης είναι εντός ΟΓ και το άλλο τμήμα του είναι εκτός ΟΓ πάνω από πεζοδρόμιο. Ακούω γνώμες και προτάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makiaveli Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Η οικοδομικη γραμμη ταυτιζεται με την ρυμοτομική? Αν όχι (πρασιά), τότε δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην μπορει να τακτοποιηθεί. Αν ναι, τότε βλέπω τη βάρκα να γέρνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DE GI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Η οικοδομική δεν ταυτίζεται με τη ρυμοτομική.Ο εξώστης είναι μισός εντός οικόπεδου και μισός - κατά 1/10 του πλάτους του δρόμου- εκτός άλλα πάλι εντός ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΗΣ. ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΥΓ και εγώ την ίδια γνώμη έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 DE GI, δεν γίνεται να είναι εκτός οικοπέδου αλλά εντός ρυμοτομικής. Τέλος πάντων, το τμήμα εκτός οικοπέδου (επάνω από το πεζοδρόμιο) δεν μπορεί να τακτοποιηθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DE GI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Το γνωρίζω για την ρυμοτομικη γραμμή. Απλά το έγραψα μήπως δεν εγινα εγώ κατανοητή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Η ερώτηση απαντήθηκε, το παρών κλειδώνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts