Anakin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Καλησπέρα σας. Έχω κληθεί να σχεδιάσω ένα στύλο φωτισμού σε πεζοδρόμιο για ένα πελάτη. Θα ήθελα να μάθω, ποια νομοθεσία παίζει γύρω αυτό , και που να ρωτήσω, για τους υπολογισμούς που πρέπει να κάνω. (στατική αντοχή) κλπ. Θα ήθελα να μάθω γενικότερα την νομοθεσία. Ακόμα, αν και η συγκεκριμένη ερώτηση είναι για το συγκεκριμένο topic, Τι αμοιβή να ζητήσω; Ασχολούμαι με σχεδιασμό περίπου 1.5 χρόνο σε μια εταιρία, αλλά δεν έτυχε ποτέ μέχρι τώρα να βρώ κάτι πέραν αυτού, σαν extra. Πως πρέπει λοιπόν να υπολογίσω την αμοιβή μου; Προφανώς αν ζητήσω πολλά, δεν θα προχωρήσει η συνεργασία, αλλά και από την άλλη, δεν θα ήθελα να με πιάσουν κορόιδο. Πως κοστολλογείται λοιπόν ο σχεδιασμός μιας κατασκευής ή ενός μηχανήματος; Άκουσα ότι πάει με την ώρα; Αν ναι πόσο; Εάν ο πελάτης θέλει μετά να το πατεντάρει, δικαιούμαι κάποιο ποσοστό και εγω; Παρακαλώ λίγο αναλυτική βοήθεια για όλα τα παραπάνω; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
CostasV Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 (edited) http://www.ggde.gr/d...07-02-00%20.pdf Τι αμοιβή να ζητήσω; Ασχολούμαι με σχεδιασμό περίπου 1.5 χρόνο σε μια εταιρία, αλλά δεν έτυχε ποτέ μέχρι τώρα να βρώ κάτι πέραν αυτού, σαν extra. Πως πρέπει λοιπόν να υπολογίσω την αμοιβή μου; Προφανώς αν ζητήσω πολλά, δεν θα προχωρήσει η συνεργασία, αλλά και από την άλλη, δεν θα ήθελα να με πιάσουν κορόιδο. Πως κοστολλογείται λοιπόν ο σχεδιασμός μιας κατασκευής ή ενός μηχανήματος; Άκουσα ότι πάει με την ώρα; Αν ναι πόσο; Πολλές ερωτήσεις μαζί. Κράτα τις ερωτήσεις όσο απλούστερες μπορείς. Edited Δεκέμβριος 6 , 2011 by CostasV Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTOSNT Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 δες και αυτό τεχνικές προδιαγραφές ημ εγκαταστασεων οδικού φωτισμού εγνατία.pdf τεχνικές_προδιαγραφές_οδικού_ηλεκτροφωτισμού_-_Δ13_Β_5309πε_ΕΓΚ.9_1995.doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα