Marianna Palli Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Θέτω το εξής πρόβλημα και θα παρακαλούσα πολύ για την βοήθεια σας. Έχω αναλάβει μια πτυχιακή άσκηση, της οποίας το θέμα έχει να κάνει με τις ηλεκτρικές μηχανές εναλλασσόμενου και συνεχους ρεύματος. Έχω βρει τα είδη και τα χαρακτηριστικά τους. Αυτό όμως που μου λείπει και είναι το βασικό της εργασίας είναι η συναρμολόγηση των μηχανών και η αποσυναρμολόγηση τους. Βήμα - Βήμα ουσιαστικά... Έχω κάνει πολύωρη έρευνα στο ίντερνετ, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Όποια συμβουλή - βοήθεια σεβαστή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας, σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής. miltos Edited Δεκέμβριος 5 , 2011 by miltos
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 (edited) Δε ξερω τι ακριβως ψαχνεις αλλα θα αρχισω με αυτο : http://www.eugenfoun...df/e_b00041.pdf Εχει πολλα πραγματα που μπορεις να βρεις αν το ψαξεις. Θα ηθελες κατι σαν αυτο της σελιδας 194? Edited Δεκέμβριος 6 , 2011 by kosmas85 2
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Που τα θυμήθηκες αυτά ρε κόσμα ? θα μπορούσες να ανεβάσεις και στοιχειά για ηλκ κινητήρες τύπου scroll –rotary?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα