gella Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 (edited) Γεια σας, μηπως ξερει κανεις τη διαδικασια και τη δικαιολογητικα χρειαζονται για την αδεια λειτουργειας συνεργειου αυτοκινητων. Ευχαριστω πολυ. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης. Edited Μάρτιος 27 , 2012 by myri
myri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 για ψάξε εδώ http://www.elinyae.gr/el/category_details.jsp?cat_id=745 και όταν βρεις κάτι πιο συγκεκριμένο μας ενημερώνεις
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Η νομοθεσία που χρειάζεσαι 17_94__106.doc kya_69269_5387_90_989.doc ae78_88_ue__ue___ssae__ss_ss_205.doc
ilias_77_thes Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Υπάρχουν 2 στάδια 1) Άδεια Ίδρυσης 2) Άδεια Λειτουργίας Ξεκινάς για το πρώτο στάδιο ως εξής 1) Βεβαίωση χρήσης γης (αν δηλαδη επιτρέπεται εγκ/ση συνεργείου) 2) ΜΠΕ (χρειάζεται μόνο βεβαίωση υποβολής μελέτης ώστε να πας στο μηχανολογικό) 3) Μετά πας μηχανολογικό με τις μελέτες Για το δεύτερο στάδιο 1)ΜΠΕ 2)Πιστοποιητικό πυρασφάλειας
poiosallos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Είμαι μηχ/γος μηχανικός Τ.Ε. και έχω αναλάβει την αδειοδοτηση ενός συνεργείου επισκευής μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων. Στα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι και τα εξής: •Προϋπολογισμός δαπάνης σε τρία αντίτυπα υπογεγραμμένο από τον αρμόδιο Μηχανικό ● Αποδεικτικό κατάθεσης ΤΕΕ ή Τράπεζας για τη νόμιμη αμοιβή μηχανικού για τη σύνταξη μελέτης. ● Αποδεικτικό κατάθεσης νομίμων κρατήσεων υπέρ ΤΣΜΕΔΕ και ΕΜΠ. ● Αποδεικτικό Δημοσίου Ταμείου καταβολής φόρου επί της αμοιβής μηχανικού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτά γιατί δεν ξέρω καθόλου τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ
parth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Η διαδικασία που ακολουθείται στην Υπηρεσία Μεταφορών του Νομού μου είναι η εξής: Συντάσσεις τον προυπολογισμό, τον πας στο Μεταφορών και στο θεωρεί, μετά τον προυπολογισμό και τα πινάκια αμοιβής τα καταθέτεις στο ΤΕΕ .Αφού σου θεωρήσει το ΤΕΕ τα πινάκια, κάνεις αίτηση για κωδικό πληρωμής. Οταν σου έρθει ο κωδικός πληρωμής πληρώνεις τις αμοιβές-κρατήσεις-ΦΕΜ και κρατάς αποδεικτικά για το φάκελο.
poiosallos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Εγώ σαν τεχνολόγος, δεν είμαι μέλος του ΤΕΕ, μπορώ να καταθέσω πινάκια και να πάρω κωδικό πληρωμής? Ομοίως και για το ΤΣΜΕΔΕ?
johnnie Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 πρέπει να πας αρχικά στο ΤΕΕ και να γραφτείς υπάρχει ειδική κατηγορία για τους τεχνολόγους μηχανικούς για να μπρορούν να καταθέσουν τις αμοιβές
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Μου ανατέθηκε να κάνω μελέτη για ανέργεση συνεργείου αυτοκινήτων .Μήπως ξέρει κανείς ποιές ειδικές εγκρίσεις χρειάζονται και εκτός από στατική-αρχιτεκτονική μελέτη τι άλλο χρειάζεται ? ΔΕΝ γράφουμε με κεφαλαία και ποστάρουμε στην αντίστοιχη κατηγορία διάβασε τους κανόνες συμμετοχής ZaXoYs
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα