georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 (edited) Συνάδελφοι καλημέρα, θα ήθελα την γνώμη σας. Δεδομένα αδείας. Δώμα κατ' αποκλειστική χρήση. Μεταλλικός πρόβολος δώματος στην όψη διαστ. 7,00Χ1,00 (εννοώ το πρόβολο πέραν του στηθαίου ασφαλείας του δώματος) Ο πρόβολος έχει προδιαγραφές στατικές για να δεχθεί φορτία εξώστη. Πραγματικότητα Επέκταση του μεταλλικού προβόλου (νέες διαστάσεις 7,00Χ2,00) Καθαίρεση στηθαίου ασφαλείας Χρήση του νέου διευρημένου προβόλου ως εξώστη από το κατ' αποκλειστική χρήση δώμα. Νέα κιγκλιδώματα ώστε να ενταχθεί ο νέος εξώστης στο δώμα σε έναν ενιαίο πλέον χώρο. Ο νέος πρόβολος ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΥ (πέραν και του επιτρεπόμενου) Πως θα το αντιμετωπίζατε αυτό? Edited Δεκέμβριος 7 , 2011 by georgegaleos
sovatzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Πως θα το αντιμετωπίζατε αυτό? τι εννοείς? θες να το φτιάξεις?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Εχει γίνει η κατασκευή. Θέλω να το ρυθμίσω Ν4014
sovatzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 α, ναι! ήμαστε στο σέξσιον 4014, δεν το πρόσεξα. θα σου πει ο ιντζάγκι
Athan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Μάλλον με αναλυτικό για όλες τις εργασίες που ανέφερες.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Ετσι το έιχα σκεφτεί κι εγώ, με συνεναίσεις κλπ. Μήπως, λέω μήπως, παίζει τίποτα αλλαγή χρήσης ......
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Όχι αλλαγή χρήσης. Τα δηλώνεις όλα με αναλυτικό και μάλλον δεν θέλεις και συναίνεση.
Hooke Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 αν αλλάζει η όψη δεν θέλει συναίνεση?? νομίζω πως χρειάζετε.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 (edited) Να προσθέσω και κάτι άλλο στο θέμα μου: Ο νέος πρόβολος ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΥ (πέραν και του επιτρεπόμενου). Εχω θέμα ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΥΨΟΥΣ (???) Edited Δεκέμβριος 7 , 2011 by georgegaleos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα