Celena Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Καλημέρα σε όλους Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως εφαρμόζεται στο πρόγραμμα η χρήση των συντελεστών 0,20 (και 0,40) για υπέρβαση ύψους σε νόμιμα υφιστάμενες κατασκευές χωρίς Υ.Δ.;;;; Ευχαριστώ
Kapa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως εφαρμόζεται στο πρόγραμμα η χρήση των συντελεστών 0,20 (και 0,40) για υπέρβαση ύψους σε νόμιμα υφιστάμενες κατασκευές χωρίς Υ.Δ.;;;; Ευχαριστώ Δεν μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα γιατί μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει ενημερωθεί η εφαρμογή τουΤΕΕ ώστε να δέχεται τη συγκεκριμένη επιλογή.... Edited Δεκέμβριος 7 , 2011 by Kapa
Celena Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 αν βάλεις στο 5 του φύλλου υπολογισμού το 0,20 των τετραγωνικών χωρίς να συμπληρώσεις στο 6 υπέρβαση ύψους, είναι λάθος;;; και πότε περιμένουν να το ενεργοποιήσουν επιτέλους;;;;;;
Kapa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 αν βάλεις στο 5 του φύλλου υπολογισμού το 0,20 των τετραγωνικών χωρίς να συμπληρώσεις στο 6 υπέρβαση ύψους, είναι λάθος;;; και πότε περιμένουν να το ενεργοποιήσουν επιτέλους;;;;;; Είναι μεν ένας πρακτικός τρόπος για να υπολογίσεις το ύψος του προστίμου, αλλά τυπικά είναι σα να δηλώνεις άλλου είδους αυθαίρετη κατασκευή.... Δυστυχώς κι εγώ τη συγκεκριμένη δυνατότητα περιμένω μέρες τώρα για να πληρώσει εφάπαξ ο πελάτης προκειμένου να γίνει μεταβίβαση.....
asteri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Και εγώ αυτό περιμένω αλλά ακόμα δεν έχει αναβαθμιστεί η εφαρμογή.
Celena Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Kapa, σκεφτόμουν να το κάνω έτσι και να το αιτιολογήσω αναλυτικά στην τεχνική έκθεση και εγώ πελάτη έχω που θέλει να πουλήσει και με πιέζει γιατί φοβάται μην τον χάσει....τι να του κάνω όμως;;;; έχετε ακούσει τίποτα για το πότε επιτέλους θα αναβαθμίσουν το σύστημα;;;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα