dada Δημοσιεύτηκε December 7, 2011 at 06:38 μμ Δημοσιεύτηκε December 7, 2011 at 06:38 μμ Θεωρητικά συμφωνώ. Πρακτικά δεν ξέρω αν θα μπλέξεις... Το σύστημα δεν είναι ακόμα έτοιμο για αυτά...
Celena Δημοσιεύτηκε December 7, 2011 at 07:35 μμ Δημοσιεύτηκε December 7, 2011 at 07:35 μμ πιθανή άλλη λύση είναι να δηλώσεις 1 λοιπή παράβαση (κατηγορία 13) για να σου βγάλει μόνο παράβολο και όχι δόσεις ώστε να σου εκκρεμούν και στην τεχνική έκθεση να αναφέρεις ότι θα το πας με το 22 η αλήθεια είναι, και είναι τελείως τρελό, ότι αν έχεις αλλαγή χρήσης σε νόμιμη κατασκευή σου βγαίνει υπέρογκο πρόστιμο σε σχέση με τον αν η κατασκευή σου ήταν τελείως αυθαίρετη......
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε December 7, 2011 at 09:14 μμ Δημοσιεύτηκε December 7, 2011 at 09:14 μμ Εγώ έχω καταθέσει δήλωση σε πελατη βιαστικό δηλώνοντας όλα τα τετραγωνικά έργου για να βγει σωστο το παράβολο και στο φύλλο καταγραφής έγραψα επιφανεία η οποία θα νομιμοποιήθει σε 3 χρόνια με το αρ.22, και το ίδιο ανέφερα στασχόλια και στην τεχνική περιγραφή, πως σύμφωνα με την τάδε ερωτοαπάντηση, δεν οφείλει άλλο πρόστιμο και το ποσό που υπολογίζεται σήμερα θα διορθωθεί μόλις ενημερωθεί το σύστημα. Και είπα στον βιαστικό παρόλα αυτά να περιμένει και να μην πληρώσει ακόμα το παράβολο
Manolis gon Δημοσιεύτηκε December 7, 2011 at 10:09 μμ Δημοσιεύτηκε December 7, 2011 at 10:09 μμ Αφού ο βιαστικός τελικά μπορεί να περιμένει δεν ήταν φαίνεται και πολύ βιαστικός ar γενικά πάντως αν δε βάλεις υπέρβαση δόμησης πάνω από 50% που αυξάνει ο συντελεστής, τότε πρακτικά δεν έχεις παράβαση υπέρβασης δόμησης γιατί ο συντελεστής είναι μονάδα.Δηλ τα τετραγωνικά του χώρου που αλλάζουν χρήση δηλώνονται υποχρεωτικά αλλά με συντελεστή 1 που σημαίνει ότι δεν τιμωρούνται σαν υπέρβαση δόμησης
kontegr Δημοσιεύτηκε December 7, 2011 at 11:41 μμ Δημοσιεύτηκε December 7, 2011 at 11:41 μμ αφού πληρώσεις το παράβολο σβήσε το φύλλο καταγραφής και ολοκλήρωσε την υπαγωγή, τύπωσε το πήγαινε και πρωτοκόλλα άδεια στην πολεοδομία, μετά πές μα κι εμάς τί έγινε....
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε December 8, 2011 at 05:56 πμ Δημοσιεύτηκε December 8, 2011 at 05:56 πμ Συνάδελφε μη συμβουλεύεις άλλους να κάνουν πειράματα για εμάς
ar Δημοσιεύτηκε December 8, 2011 at 09:18 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε December 8, 2011 at 09:18 πμ Εγώ έχω καταθέσει δήλωση σε πελατη βιαστικό δηλώνοντας όλα τα τετραγωνικά έργου για να βγει σωστο το παράβολο και στο φύλλο καταγραφής έγραψα επιφανεία η οποία θα νομιμοποιήθει σε 3 χρόνια με το αρ.22, και το ίδιο ανέφερα στασχόλια και στην τεχνική περιγραφή, πως σύμφωνα με την τάδε ερωτοαπάντηση, δεν οφείλει άλλο πρόστιμο και το ποσό που υπολογίζεται σήμερα θα διορθωθεί μόλις ενημερωθεί το σύστημα. Και είπα στον βιαστικό παρόλα αυτά να περιμένει και να μην πληρώσει ακόμα το παράβολο τί έργο ήταν? πες λεπτομέρειες για να καταλάβω , αν μπορείς
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε December 8, 2011 at 03:16 μμ Δημοσιεύτηκε December 8, 2011 at 03:16 μμ Έργο που πάει το ένα τμήμα με 4014/11 και το άλλο με νομιμοποίηση με το άρ. 22
manyugs Δημοσιεύτηκε November 14, 2012 at 10:28 πμ Δημοσιεύτηκε November 14, 2012 at 10:28 πμ Καλησπέρα σας, τα καταστήματα ως χρήση πως περιγράφονται; Άλλη κατοικία ή Υπηρεσίες; Ευχαριστώ πολύ
Manolis gon Δημοσιεύτηκε November 14, 2012 at 11:23 μμ Δημοσιεύτηκε November 14, 2012 at 11:23 μμ Υπηρεσίες
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα