MelF Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Καλησπέρα Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: έχω μια διαδικασία τακτοποίησης ενός αυθαιρέτου, η οποία αφορά επέκταση παταριού καταστήματος. Στα σχέδια της άδειας υπάρχει το πατάρι το οποίο συνδέεται με το ισόγειο μέσω μεταλλικής σκάλας (360ο). Για να γίνει όμως η επέκταση δεν τοποθετήθηκε η μεταλλική αυτή σκάλα στο σημείου όπου φαίνεται στα σχέδια αλλά κατασκευάστηκε σε άλλο σημείο σκάλο από σκυρόδεμα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: πέρα από την υπέρβαση δόμησης (εξαιτίας της επέκτασης του παταριού) πρέπει και δηλώσω και "αριθμό λοιπών παραβάσεων = 1" που θα αφορά την κατασκευή της σκάλας. (να επισημάνω ότι με την κατασκευή της σκάλας έχει αλλάξει ο ξυλότυπος εξαιτίας της δημιουργίας οπής στη μία πλάκα)
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 τη λοιπή παράβαση νομίζω μπορείς να την αποφύγεις
johnnie_blue Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 (edited) Καλησπέρα Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: έχω μια διαδικασία τακτοποίησης ενός αυθαιρέτου, η οποία αφορά επέκταση παταριού καταστήματος. Στα σχέδια της άδειας υπάρχει το πατάρι το οποίο συνδέεται με το ισόγειο μέσω μεταλλικής σκάλας (360ο). Για να γίνει όμως η επέκταση δεν τοποθετήθηκε η μεταλλική αυτή σκάλα στο σημείου όπου φαίνεται στα σχέδια αλλά κατασκευάστηκε σε άλλο σημείο σκάλο από σκυρόδεμα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: πέρα από την υπέρβαση δόμησης (εξαιτίας της επέκτασης του παταριού) πρέπει και δηλώσω και "αριθμό λοιπών παραβάσεων = 1" που θα αφορά την κατασκευή της σκάλας. (να επισημάνω ότι με την κατασκευή της σκάλας έχει αλλάξει ο ξυλότυπος εξαιτίας της δημιουργίας οπής στη μία πλάκα) Τελικά πώς το χειρίστηκες το θέμα συνάδερφε? Edited Μάρτιος 4 , 2013 by johnnie_blue
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα