Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκτόξευση Προστίμου για ελάχιστα τετραγωνικά


Recommended Posts

Δεν είναι ασαφές. Το είχαμε συζητήσει εξαντλητικά και τον καιρό του 3843. Είναι προφανές ότι δε γίνεται να αναλύουμε (είναι παράλογο δηλαδή και με βάση τα συμφραζόμενα των νόμων) χρήσεις σε επίπεδο ...δωματίων ενός διαμερίσματος. Σταματάμε σε επίπεδο ακινήτου (διαμερίσματος).

 

Συνάδελφε άμα δεν ήταν ασαφείς τόσο η χαοτική πολεοδομική νομοθεσία σε σωρεία περιπτώσεων αλλά και οι νόμοι που στήνονται στο πόδι...το forum δεν θα είχε γεμίσει πακτωλό ερωτοαπαντήσεων. Κατ'αρχήν οι ίδιοι φάσκουν και αντιφάσκουν με αυτά που αναρτούν από το ΤΕΕ. Έχω άδικο ? Για το θέμα της αλλαγής χρήσης και το είδος των χώρων έχουν ειπωθεί πάρα πολλά ομοίως. Πάντως το συμπέρασμα είναι ότι θα ακολουθήσω τις πιο πρόσφατες οδηγίες (H' μέρος , ερώτ.4) και θα το υπολογίσω ως ΥΔ κύριας χρήσης και γλυτώνω την αλλαγή χρήσης. Αυτό όμως που με απασχολεί είναι το επιπλέον 500 το οποίο και θέλω να το αποφύγω διότι είναι παράλογο για τους λόγους που ανέφερα. Εάν πάρει την ευθύνη ο ιδιοκτήτης ΟΚ αφού του εξηγήσω, το θέμα είναι εμείς τι μερίδιο ευθύνης έχουμε για κάτι τόσο ασήμαντο θα το χαρακτήριζα.

Edited by maximos75
Link to comment
Share on other sites

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος παρόμοια περίπτωση διότι ενημέρωσα το πελάτη και προφανώς δυσανασχέτησε με το ποσόν. Οπωσδήποτε πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή, αλλά ακόμα και αν το παραβλέψουμε υπάρχει εν συνεχεία και ο φάκελος της πολεοδομίας όπου πρέπει να εμφανίζονται φωτογραφίες των όψεων της οικοδομής. Εκτός και εάν δεν ζητήσουν από τη μεριά του ακαλύπτου.

Edited by maximos75
Link to comment
Share on other sites

Επανερχόμενος στο ερώτημα μου πιστεύετε ότι ο μηχανικός μπορεί να διασφαλιστεί με κάποιο τρόπο εάν ο πελάτης επιμείνει να μη το δηλώσει γιατί του φαίνεται πολύ ακριβό το πρόστιμο ? Π.χ μέσω του συμφωνητικού κτλ ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.