kwstas_toum Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Γεια σας!! Είμαι νέος μηχανολόγος από ΑΣΠΑΙΤΕ και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς το πρόγραμμα inventor και που ή πως μπορω να το μαθω γιατί με ενδιαφέρει πάρα πολύ σαν σχεδιαστικό προγραμμα πάνω στην δουλεία μου... Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να το γνωρίζει?
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Στη σχολη δε το κανατε?Οχι οτι θα το μαθαινες τελεια απο εκει αλλα αν εχεις επαφη με λιγο δουλεια ή καποιο βιβλιο ισως να τα καταφερνες
miltos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 (edited) To ιnventor έχει (τουλάχιστον είχε όταν το δούλεψα) καλά tutorial. Αν σου κάνει κάποιος μια ξενάγηση στο πρόγραμμα, για μια πρώτη επαφή, θα σε βοηθήσει αρκετά. Edited Δεκέμβριος 9 , 2011 by miltos
Vkordonias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 αν εισαι θεσσαλονικη υπαρχει ενα εκπαιδευτικο κεντρο που κανει σεμινάρια για inventor. infotech λέγεται.
vaggosf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 το παραπανω εκπαιδευτικο κεντρο το γνωριζω και εγω, κανουν πολυ καλη δουλεια.
kwstas_toum Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Σας ευχαριστω παρα πολύ για τις απαντησεις που μου δώσατε. Τελικα αποφάσισα να παρακολουθήσω σεμινάρια στην infotechστην Αθήνα.
dalamaginho Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Καλησπέρα,μπορείς να μου πεις για το χρονικό διάστημα που διαρκούν τα σεμινάρια και για το κόστος τους?Ευχαριστώ!
kwstas_toum Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Το συγκεκριμένο φροντηστήριο είχε κόστος 350 τις 32 ώρες μαζί με εξέταση...
dalamaginho Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Συνάδελφε άξιζε τον κόπο?Το λέω αυτό γιατί μια πρώτη επαφή που είχα με το Inventor μου φάνηκε ότι απαιτεί πολλές ώρες..
kwstas_toum Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Το προγραμμα θα το μάθεις μόνο σου . Απλα χρειάζεσαι μια βοήθεια στην αρχή για να κατανοήσεις την λογική σχεδίασης. Για έναν αρχάριο είναι πολύ χρήσιμο. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα