Rafail Gioulakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα δεν είναι τόσο ευκόλο να πάρεις το πτυχίο του Γ μηχανικού. Θεσπίζει το υπουργείο ναυτιλίας μια επιτροπή η οποία αντιστοιχεί τα μαθήματα που έχει διδαχθεί στο πτυχίο σου και όσα μαθήματα δεν έχεις διδαχθεί εγγράφεσε σε μια Ακαδημία ΕΜπορικού Ναυτικού και παρακολουθείς τα μαθήματα αύτα .Εφόσον τα περάσεις κάνεις τα υποχρεωτικά μπάργκα σαν δόκιμος.
Bekiri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2021 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2021 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση είμαι μόλις 22 χρόνων έχω τελειώσει επαλ μηχανικός οχημάτων και ΙΕΚ μηχανικός-Ηλεκτρολόγος οχημάτων θα ήθελα να ασχοληθώ και να εργαστώ στα πλοία ως Ηλεκτρολόγος τι προϋποθέσεις χρειάζονται;; τι σχολεσ θα πρέπει να κάνω; ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!
ElectricalEngineer2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2022 Ποια είναι η σχετική νομοθεσία, γνωρίζει κανείς;
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2022 μαλλον αυτο ψαχνεις Προεδρικό Διάταγμα 141/2014 ΦΕΚ 232/Α/20-10-2014 Προϋποθέσεις απόκτησης αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας και δικαιώματα υπηρεσίας στα πλοία και άλλες διατάξεις Αντικατάσταση Προεδρικού Διατάγματος 243/1998.
aristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2022 εχει καποιος συμπληρωμενα τα κεπ μηχανης 1 και 2 παρακαλω?
spinalgr1990 Δημοσιεύτηκε Tuesday at 04:33 μμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 04:33 μμ Ηλεκτρολόγος Εμπορικού Ναυτικού Από το 2016 δημιουργήθηκε Ειδικό τμήμα Ηλεκτρολόγων Εμπορικού Ναυτικού στο οποίο φοιτούν κάτοχοι πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ως ισχύει κάθε φορά από την κείμενη νομοθεσία ή Μηχανικού Αυτοματισμού ή Ηλεκτρονικού ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα) και κάτοχοι απολυτηρίου Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) και ΙΕΚ συγκεκριμένων ειδικοτήτων, προκειμένου να κατοχυρώσουν δικαίωμα υποψηφίου για απόκτηση αποδεικτικού ναυτικής ικανότητας Ηλεκτρολόγου Ε.Ν. μετά την εκτέλεση της προβλεπόμενης θαλάσσιας υπηρεσίας.
spinalgr1990 Δημοσιεύτηκε Tuesday at 05:49 μμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 05:49 μμ Έχω τελειώσει τον τομεα Ηλεκτρολογίας ΕΠΑΛ και την τάξη μαθητειας. Έχω και την αντίστοιχη πιστοποίηση απο ΕΟΠΠΕΠ. Ποια βηματα πρεπει να κανω για να παω ηλεκτρολογος στα πλοία ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα