JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Μόλις αναβαθμίστηκε το σύστημα δηλώσεων αυθαίρετων του ΤΕΕ, μην γελάτε είναι και αυτό μια πρόοδος μετά απο 2 μίνες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 και μόλις κατέρρευσε.... εγώ δεν έχω πρόσβαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Ούτε εγώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 (edited) Εμένα ανοίγει κανονικά. Τι αλλαγές υπάρχουν;;; Edited Δεκέμβριος 9 , 2011 by Giorgos Georgiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
armenopoulos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/ayth/note20111208.doc ΟΔΗΓΙΕΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Ανοίγει τώρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouzaki Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 (edited) Φαντάζομαι θα 'ναι προσωρινό, λόγω της αναβάθμισης edit: όντως άνοιξε Edited Δεκέμβριος 9 , 2011 by mpouzaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Για την ταμπακιέρα πάντως καμία διόρθωση...αμοιβες,κρατήσεις κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 (edited) Επίσης για την παλαιότητα στην κατηγορία 13. Αλλά μη βιάζεστε. Φέεεεεεεεεεεεετα Edited Δεκέμβριος 9 , 2011 by Giorgos Georgiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo_zen Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Χθες στην ενημερωση στο ΤΕΕ ειπαν οτι η παλαιοτητα για το 13 τελικα δε θα ισχυσει, να μη το περιμενουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα