georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Συνάδελφοι θ αήθελα την γνώμη σας για την αντιμετώπιση του παρακάτω θέματος που έχω και πως αντιμετωπίζεται στον Ν.4014. Δεδομένα: Εγκεκριμένο τοπογραφικό. Οικόπεδο 19,00 Χ 27,00 με μονοκατοικία χωρίς αυθαιρεσίας. Κατά την αποτυπώση του οικοπέδου, διαπίστωσα ότι ο γείτονας έχει "φάει" μια λωρίδα από το οικόπεδο 3,00 Χ 27,00 και έχει κολλήσει την μονοκατοικία του στου πελάτη μου. Πως αντιμετωπίζεται αυτό?
Kapa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Συνάδελφοι θ αήθελα την γνώμη σας για την αντιμετώπιση του παρακάτω θέματος που έχω και πως αντιμετωπίζεται στον Ν.4014. Δεδομένα: Εγκεκριμένο τοπογραφικό. Οικόπεδο 19,00 Χ 27,00 με μονοκατοικία χωρίς αυθαιρεσίας. Κατά την αποτυπώση του οικοπέδου, διαπίστωσα ότι ο γείτονας έχει "φάει" μια λωρίδα από το οικόπεδο 3,00 Χ 27,00 και έχει κολλήσει την μονοκατοικία του στου πελάτη μου. Πως αντιμετωπίζεται αυτό? Ο γείτονας άραγε την έφαγε τη λωρίδα των 3,00 μ. ΠΡΙΝ την έκδοση της Ο.Α του εν λόγω (χωρίς άλλες αυθαιρεσίες) οικοπέδου?????
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Μετά την άδεια αφου είχε χτιστεί το σπιτι του πελάτη μου, αλλά δεν έιχε βαλει περίφραξη
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Μια ερώτηση στον πελάτη σου, γιατί δεν έκανε τίποτα όταν έχτιζε ο γείτονας, ίσως να σε βοηθήσει.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Απ' ότι καταλαβα έλειπε στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι έγινε, έγινε εν αγνοία του. Φαέθωνα η ουσία δυστυχώς είναι ότι δεν έκανε τίποτα και πως αντιμετωπίζεται αυτό τώρα.
armenopoulos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 ... και ο πελάτης σου είχε προβλέψει να μην αφήσει ανοίγματα προς την πλευρά του "κακού" γείτονα;
tanasi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Αν δεν την έχει "φαει" την λωρίδα ο γείτονας με καμιά χρησικτησία, μπορεί να αποκτήσει ο πελάτης σου έναν νεό χώρο πλάτους 3μ. Αλλιώς καταγγελία και κατεδάφιση
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Αρμενόπουλε, δεν είχε αφήσει ανοίγματα γιατί ήθελε να το τοποθετήσει στο όριο του οικοπέδου αλλά τελικά άφησε την πρασιά των 3,00 μέτρων της αδείας (τοπογραφικό) Χρησικτησια δεν υπάρχει. Τον νέο χωρο πως θα τον αποκτήσει?
sagiasd Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 (edited) Ανοίγει πόρτα στον τοίχο απευθείας (ιδιοκτησία του είναι;!) Γράψε τηλ να του στείλω δύο παιδιά: 69712312... Edited Δεκέμβριος 12 , 2011 by sagiasd
BAS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Να συμβουλευτεί δικηγόρο και να κάνει ασφαλιστικά μέτρα .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα