Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Το εφάπαξ θέλει προσοχή γιατί δηλώνεις ότι έχεις κάνει τα σχέδια και είναι όλα οκ με τα νούμερα που έβαλες.Αν λοιπόν πληρώσει και εξοφληθεί πως θα μπορέσεις να επαναπροσδιορίσεις τα ποσά?Πάρε λοιπόν λίγο χρόνο από τον ιδιοκτήτη να κάνεις την αποτύπωση να σιγουρέψεις τα μ2 των παραβάσεων και μετά προχώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Και τι θα γίνει συναδελφοι με το χρονικο περιθωριο της 22/12 για την πληρωμη αφαπαξ? Το λεω για το χρόνο που θα πρεπει να πάρουμε απο κάποιους πελάτες γιατί έχω και εγώ περίπτωση όμοια με του nickx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontegr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (edited) προς ενημέρωση : έχω περίπτωση ενώ είχε εξωφληθεί ήδη (προσωρινή υπαγωγή), έκανα μία αλλαγή μετά που βγήκε η Θ4... επναυπέβαλα την προσωρινή, επαυπολογίστηκε το πρόστιμό και βγήκε νέα εντολή με το υπόλοιπο προς καταβολή ποσό, απλά αυτά που είχαν πληρωθεί (παράβολο και αρχική εφάπαξ) αφαιρέθηκαν από το όλο τελικό ποσό... Edited Δεκέμβριος 20 , 2011 by kontegr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Αυτό είναι πολύ καλό. Αρα υπάρχει περιθώριο αμεσης διόρθωσης σε περίπτωσης λάθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontegr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 ANTONIS130 σίγουρα πράγματα... αρκέι να μήν έχεις πατήσεις "οριστική" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Ακριβώς. Αν δεν έχεις πατήσει "οριστική", όπου τότε δηλώνεις ότι έχεις στην κατοχή σου σχέδια κλπ, μπορείς να κάνεις αλλαγές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Ακριβώς. Αν δεν έχεις πατήσει "οριστική", όπου τότε δηλώνεις ότι έχεις στην κατοχή σου σχέδια κλπ, μπορείς να κάνεις αλλαγές. Έτσι ακριβώς είναι! Εγώ τους έχω αφήσει όλους σε προσωρινή υπαγωγή εκτός από αυτούς σε παραδοσιακούς οικισμούς που περιμένουνε την επιτροπή και είναι σε αρχική υποβολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 (edited) Δηλαδή εάν πληρωθεί το εφάπαξ ποσό που σημαίνει πως έχει εξοφληθεί το πρόστιμο και κάνω αλλαγές στα φύλλα καταγραφής (πχ αυξήσω κάποια τετραγωνικά) και πατήσω υποβολή δήλωσης (το εικονίδιο με το φάκελο), το σύστημα δεν θα κάνει οριστική υποβολή αλλά θα επανυπολογίσει τα πρόστιμα; Edited Δεκέμβριος 21 , 2011 by nickx Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 (edited) Ναί έτσι είναι. Μόλις το δοκίμασα σε ένα με προσ. υπαγ. και το τσέκαρα Edited Δεκέμβριος 21 , 2011 by IOANNA Link to comment Share on other sites More sharing options...
MONOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Και αν είναι να πάρεις λεφτά πίσω ξέρει κανείς τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα