dim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Η θεώρηση του βιβλιαρίου υγείας είναι απαραίτητο να γίνει εφόσον δεν μου έχουν στείλει το αυτοκόλλητο; Πρέπει να περιμένω να έρθει, το ζητάω; Τι ακριβώς συμβαίνει; Τι διαφορά έχει η βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερώτητας από το ειδοποιητήριο εισφορών (εφόσον έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα); Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 1) πηγαίνεις και στο σφραγίζουν δεν νομίζω να έρθει το αυτοκόλλητο, εμένα μου ήρθε εδώ και καιρό πάρε τηλ ή στείλε mail 2)καμία βγάζεις φωτοτυπία όμως και το χαρτί οτι την πλήρωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Ευχαριστώ. Πάντως περίεργο αυτό με το αυτοκόλλητο. Αλλού έρχεται και αλλού όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVENG Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Ευχαριστώ. Πάντως περίεργο αυτό με το αυτοκόλλητο. Αλλού έρχεται και αλλού όχι. Σε μενα παντως ποτε δεν εχει ερθει. Ετσι και εγω το περιμενα αλλα τελικα χρειαστηκε να παω εγω ο ιδιος για θεωρηση μια που το βιβλιαριο ηταν αθεωρητο για 5-6 μηνες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefkada Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 παιδια σε εμενα εδω και 2 χρονια ερχονταν κανονικα, μονο περυσι που ημουν φανταρος και δεν πληρωνα κλαδο υγειας σταματησε (σωστα) αλλα ποτε δεν το ξαναεστειλαν απο τοτε, οποτε παμε στο ΤΣΜΕΔΕ για θεωρηση. φυσικα για 15 δευτερολεπτα πρεπει να περιμενουμε κανα 2ωρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetroS_ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Στα έξι χρόνια μόνο μία φορά μου έχει έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Καλημέρα , καλή χρονιά, ζητάει ο ΕΟΠΥΥ προκειμένου να μου δικαιολογήσει έξοδα αγοράς γυαλιών, βιβλιάριο ασφαλισμένου που να είναι θεωρημένο για το τρέχον έτος, το Β16 το έχω πληρώσει, την βεβαίωση μπορεί να μου την δώσει μόνο το ΤΣΜΕΔΕ του Δήμου που βρίσκεται η επαγγελματική μου έδρα (επαρχία) ή και το ΤΣΜΕΔΕ Αγ. Παρασκευής Αττικής, που βρίσκομαι κάμποσο καιρό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iltzortz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 (edited) Καλημέρα , καλή χρονιά, ζητάει ο ΕΟΠΥΥ προκειμένου να μου δικαιολογήσει έξοδα αγοράς γυαλιών, βιβλιάριο ασφαλισμένου που να είναι θεωρημένο για το τρέχον έτος, το Β16 το έχω πληρώσει, την βεβαίωση μπορεί να μου την δώσει μόνο το ΤΣΜΕΔΕ του Δήμου που βρίσκεται η επαγγελματική μου έδρα (επαρχία) ή και το ΤΣΜΕΔΕ Αγ. Παρασκευής Αττικής, που βρίσκομαι κάμποσο καιρό?? Λογικά οποιοδήποτε ΤΣΜΕΔΕ. Αν έχεις κάνει εγγραφή σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΤΣΜΕΔΕ (πρέπει να πας σε υποκατάστημα) τότε μπορεί να την κάνεις και ηλεκτρονικά από το αριστερό μενού υπηρεσίες για ασφαλισμένους Edited Ιανουάριος 12 , 2017 by iltzortz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 έχει πλάκα οτι, στο "Παρεχόμενες υπηρεσίες" > "Ασφάλιση", το κουτί με τις επιλογές "Κύρια σύνταξη κλπ" το έχει πιο κάτω. Οπότε πας με τον κέρσορα να επιλέξεις το αναδυόμενο παράθυρο να επιλέξεις στοιχείο που θες να δεις και μόλις απομακρύνεις τον κέρσορα από το "Ασφάλιση" εξαφανίζεται. Το ξαναβάζεις εξαφανίζεται πάλι. Μάλλον θα το είχαν φτιάξει μαθητές Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Καλημέρα , καλή χρονιά, ζητάει ο ΕΟΠΥΥ προκειμένου να μου δικαιολογήσει έξοδα αγοράς γυαλιών, βιβλιάριο ασφαλισμένου που να είναι θεωρημένο για το τρέχον έτος, το Β16 το έχω πληρώσει, την βεβαίωση μπορεί να μου την δώσει μόνο το ΤΣΜΕΔΕ του Δήμου που βρίσκεται η επαγγελματική μου έδρα (επαρχία) ή και το ΤΣΜΕΔΕ Αγ. Παρασκευής Αττικής, που βρίσκομαι κάμποσο καιρό?? Τα βιβλιάρια δεν θεωρούνται πια. Αυτά που θέλουν να δουν είναι δύο πράγματα: 1) Αν έχεις ασφαλιστική Ικανότητα (όχι ενημερότητα). Αυτό μπορούν να το δουν και αυτοί του ΕΟΠΥΥ αλλά και εσύ από εδώ αλλά και από εδώ (Εφαρμογές-->Ασφαλιστική Ικανότητα) εφόσον έχεις κάνει τα απαιτούμενα στο Εφαρμογές-->Φάκελος Ασφάλισης Υγείας-->Εγγραφή Ασφαλισμένου για χρήση του Φακέλου. 2) Το βιβλιάριο το θέλουν απλά να δουν πόσο πρόσφατα έχεις πάρει ξανά γυαλιά για να δουν αν δικαιούσε πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα