Μετάβαση στο περιεχόμενο

"Αυθαιρεσίες" σε οικία του '69


gmch

Recommended Posts

Μετά από γονική παροχή το 2011 ήρθαν στην κατοχή μου 3 μαγαζιά σε μονοκατοικία του 69 (κατατέθηκε στην συμβολαιογράφο σχέδιο του 2010 το οποίο ήταν αντιγραφή σχεδίου του 2001).

Θέλησα να κάνω το ένα μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όταν όμως πήγε ο μηχανικός στην πολεοδομία το μόνο σχέδιο που βρήκε ήταν του 69 και είχε μόνο ένα μαγαζί. Αλλά εκτός από αυτό, στην θέση που είναι τώρα το ένα μαγαζί τότε υπήρχε 2η είσοδος της μονοκατοικίας με σκάλα (την οποία κατάργησαν από τότε).

Όπως έμαθα αργότερα η μηχανικός που είχε αναλάβει την μονοκατοικία έκανε αλλαγές στο σχέδιο που είχε ήδη κατατεθεί αλλά στην συνέχεια δεν ενημέρωσε την πολεοδομία (ή δεν είχε υποχρέωση να το κάνει τότε). Έχω στοιχεία που δείχνουν ότι από το 69 υπήρχαν 3 μαγαζιά από την ΔΕΗ, μισθωτήρια κλπ. Τι πρέπει να κάνω ??

Πρέπει να πάει με τον 4014 ή με το 22 ή με υπεύθυνες δηλώσεις ή με άλλο τρόπο, γιατί από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει μία στάνταρ οδός.

Edited by gmch
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.