dogeban Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Ένας φίλος μου, έχει ένα αυθαίρετο 92 τ.μ. στα Καλύβια, εκτός σχεδίου - χωρίς άδεια, σε έκταση 8 στρεμμάτων. Δικαιούται - φυσικά - άδεια. Όμως το οικόπεδο δεν είναι ένα. Έχει αγοράσει πολλά γειτονικά, και όλα μαζί είναι κάτι παραπάνω από 8 στρέμματα. Είμαι νέος μηχανικός και έχω πελαγώσει λίγο. Τι κάνω; Η πολεοδομία θα τα θεωρήσει εννιαία επειδή είναι στο ίδιο όνομα εδώ και πολλά χρόνια ή χρειάζεται συμβολαιογράφος για να τα ενώσει; Και σε ποια πολεοδομία υπάγεται το αυθαίρετο να πάω σήμερα από εκεί αν δε βγάλουμε εδώ άκρη; Θα εκτιμούσα γρήγορη απάντηση να ξέρει κάποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIGIO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Το θέμα έχει συζητηθεί ξανά. Μπορείς να εκδόσεις ΟΑ στο σύνολο χώρις συμβολαιογραφική πράξη. Υ.Γ. Αρκεί το σύνολο να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dogeban Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Ευχαριστώ Sigio Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Συμπτωματικά μου έτυχε κάτι τέτοιο.. μπορείτε να με διαφωτίσετε γιατί και πώς γίνεται αυτό;;; Δεν έχω βρεί - δεν θυμάμαι - αν έχει ξανασυζητηθεί... Δεν είναι όμως περίεργο και ριψοκίνδυνο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (edited) Πότε αγοράσθηκαν τα πρώτα 4 στρέμματα? Πριν το 2004? Αν αγοράσθηκαν μετά, υπάρχει πρόσωπο στο συνολικό γήπεδο 25 μ σε κοινόχρηστο δρόμο προ του 23?Για λέγε!!! Edited Δεκέμβριος 14 , 2011 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα