nikpat Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 (edited) Εχω καταθεση φακελλο για ανεγερση υποστεγου για τη σταθμευση 4 αυτ/των και μου ζητανε απ τη πολεοδομια συμβολαιογραφικη πραξη . . . Είναι υποχρεωτικό κάθε θέση στάθμευσης να συνδέεται με διαμέρισμα ή κατοικία; Edited Μάρτιος 20 , 2012 by myri
sterzam Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Μαλλον θέλουν πράξη δέσμευσης, δηλαδή, ότι θα είναι γκαράζ και όχι πχ αποθηκες.
nikpat Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
anka Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 Επίσης έχω την εντύπωση οτι συμβολαιογραφική πράξη απαιτείται μόνο για τις υποχρεωτικές θέσεις στάθμευσης και οχι για τις τυχόν επιπλέον προαιρετικές.(σωστά; )
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Σωστά έχεις αυτή την εντύπωση anka Δες και το παρακάτω EGGR-26484_93 (SYMBOLAIOGRAFIKH DESMEYSH).pdf υ.γ. Μετά από καιρό το βρήκα 1 2
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 ω!!!! σε ευχαριστούμε erling όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει θα τον συμβούλευα να το τυπώσει και να το έχει μαζί του διότι οι Πολεοδομίες το αγνοούν
Mdim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο θα ήθελα να μου πείτε αν σε οικισμό προ 1923 [ΦΕΚ138Δ /1981] είναι υποχρεωτική η συμβολαιογραφική πράξη για προσθήκη ισόγειου γκαραζ μιας θέσης σε υπάρχουσα κατοικία.
tifoso Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Καλησπέρα, στην πολεοδομία Θεσσαλονίκης μου ζητάνε συμβολαιογραφική πράξη δεσμευσης για προαιρετικές θέσεις σε β' υπόγειο σε περιοχή που δεν έχει υποχρέωση θέσεων στάθμευσης. Εδειξα το Εγγρ-26484/93 του erling αλλά λένε οτι αφορά απάντηση σε συγκεκριμένη περίπτωση. Έκανα επίσημα ερώτημα στην υπηρεσία και μου απάντησε οτι γενικά στους υπόγειους χώρους στάθμευσης απαιτείται συμβολαιογραφική δήλωση και μεταγραφή βάση των: Ν1221/81, ΠΔ 3/8/87 ΦΕΚ 749Δ, ΥΑ 98728/7722/93 και Εγγρ-71705/88. Εκτός από το Εγγρ-71705/88 το οποίο αναφέρεται γενικώς σε συμβολαιογραφική δέσμευση χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για υποχρεωτικές ή μη θέσεις, έχω την εντύπωση ότι όλη η υπόλοιπη νομοθεσία αναφέρεται ή σε προδιαγραφές ή σε υποχρεωτικές θέσεις. Ποιά είναι η γνώμη σας, έχω δίκιο οτι δεν απαιτείται δέσμευση και μεταγραφή προαιρετικών θέσεων σε β' υπόγειο ή όχι?
Highlander Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 αλλά λένε οτι αφορά απάντηση σε συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα