Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιοί είναι οι υγειονομικοί όροι και προυποθέσεις ιδρυσης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, με λίγα λόγια τι πρέπει να προσέξει κάποιος πριν ενοικιάσει ένα χωρό που θέλει να τον κάνει τέτοιο εργαστήριο.

Δημοσιεύτηκε

Διάβασε την Υγειονομική Διάταξη Α1β/8577/1983 (ΦΕΚ 526Β/83)

 

Βέβαια υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις/προσθέσεις παραγράφων με μεταγενέστερες Υπ. Αποφάσεις

 

Με λίγα λόγια, η απάντηση στην ερώτηση σου ειναι ένα κατάστημα με καθαρή επιφάνεια > 50 τμ

(κοίτα κυριως απο το άρθρο 37)

 

Καλή δύναμη και κουραγιο στο διάβασμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.