nick_nick Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιοί είναι οι υγειονομικοί όροι και προυποθέσεις ιδρυσης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, με λίγα λόγια τι πρέπει να προσέξει κάποιος πριν ενοικιάσει ένα χωρό που θέλει να τον κάνει τέτοιο εργαστήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Διάβασε την Υγειονομική Διάταξη Α1β/8577/1983 (ΦΕΚ 526Β/83) Βέβαια υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις/προσθέσεις παραγράφων με μεταγενέστερες Υπ. Αποφάσεις Με λίγα λόγια, η απάντηση στην ερώτηση σου ειναι ένα κατάστημα με καθαρή επιφάνεια > 50 τμ (κοίτα κυριως απο το άρθρο 37) Καλή δύναμη και κουραγιο στο διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Πρώτα τις χρήσεις γης, να το επιτρέπουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα