ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 ΙΑΣΟΝΑ πάρε ένα τηλ στο 210-3291604-5-6-7 που είναι το γραφείο για το λογισμικό και λογικά θα σου πούνε τι να κάνεις. έχε υπομονή αν δεν το σηκώνουν αμέσως.
Kapa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 ΟΚ λύθηκε το θέμα, με πήραν τηλ από το ΤΕΕ και μου είπαν ότι το ξεκλείδωσαν ,η κρατική μηχανή μπορεί να αργεί αλλά δουλεύει,ξαλάφρωσα Εννοείς ότι το ξεκλείδωσαν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ για τη δική σου μόνο περίπτωση ή όποιου άλλου επειδή είχε σταλεί fax? ή ότι το ξεκλείδωσαν γενικά ώστε να μπορούμε και μόνοι μας να διορθώνουμε τυχόν λάθος δικό μας ή αλλαγή εκ μέρους του πελάτη με επανυποβολή?
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 kapa , ξεκλειδώνουν την καρτέλα σε όποιον έχει στείλει fax, κάνεις τις διορθώσεις σου και ξανά υποβάλεις τη δήλωση σου . τσέκαρε σε ποια κατάσταση θα είναι η δήλωση σου, όταν θα σου ανοίξουν την καρτέλα
Kapa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 (edited) kapa , ξεκλειδώνουν την καρτέλα σε όποιον έχει στείλει fax, κάνεις τις διορθώσεις σου και ξανά υποβάλεις τη δήλωση σου . τσέκαρε σε ποια κατάσταση θα είναι η δήλωση σου, όταν θα σου ανοίξουν την καρτέλα Ευχαριστώ! Πάντως... είναι χαζό εφόσον υπάρχει ΝΟΜΙΜΑ η δυνατότητα αλλαγής του τρόπου πληρωμής να ΜΗΝ μπορούμε να τον αλλάξουμε και μόνοι μας ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ έχει πληρωθεί τίποτα άλλο ακόμα παρά μόνο το παράβολο.... Edited Δεκέμβριος 29 , 2011 by Kapa
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Ευχαριστώ πολύ. Μήπως γνωρίζει κάποιος ένα τηλέφωνο στο οποίο υπάρχει περίπτωση να απαντήσει κάποιος; Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινα προσωπικά... Τηλ ΤΕΕ για διόρθωση δηλώσεων 210-541647
rika Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 καλημέρα και καλή χρονιά! πελάτης μου πλήρωσε παράβολο και την 1η δόση.Οταν έμαθε για παράταση έως 31/1/2012 της πρώτης δόσης ή του εφ' άπαξ ποσού μου ζητά να πληρώσει εφ'απαξ τώρα για να επωφεληθεί έως 31/1/2012 της έκπτωσης του 20%.πιστεύετε ότι μπορει να γίνει κάτι τέτοιο τώρα?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 καλημέρα και καλή χρονιά! πελάτης μου πλήρωσε παράβολο και την 1η δόση.Οταν έμαθε για παράταση έως 31/1/2012 της πρώτης δόσης ή του εφ' άπαξ ποσού μου ζητά να πληρώσει εφ'απαξ τώρα για να επωφεληθεί έως 31/1/2012 της έκπτωσης του 20%.πιστεύετε ότι μπορει να γίνει κάτι τέτοιο τώρα? Μπορεί και να γίνεται. Τηλεφώνησε στο ΤΕΕ (το τηλέφωνο λίγα post πιο πριν) και ρώτησε....
antnatal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Μπορεί και να γίνεται. Τηλεφώνησε στο ΤΕΕ (το τηλέφωνο λίγα post πιο πριν) και ρώτησε.... μήπως είναι λάθος γραμμένο το τηλέφωνο...???
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 210.3221.772 μπορεί να κάνει κι αυτό.....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα